Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

УжНУ відзначив День знань святковою дискотекою

УжНУ відзначив День знань святковою дискотекою

1 вересня біля головного корпусу Ужгородського національного університету на Бамі традиційно відбулися урочистості з нагоди Дня знань. 

ВІДЕО ДНЯ

Із вітальними словами перед студентами, їхніми батьками та гостями виступив ректор вишу Володимир Смоланка, який щиро поздоровив присутніх зі святом. Побажав молоді працювати над собою, досягати вершин, боротися за незалежність країни, бути ініціативною та демократичною, - повідомили у Медіацентрі УжНУ.  

Очільник УжНУ від імені всього професорсько-викладацького складу подякував першокурсникам за вибір саме нашого університету. Наголосив, що на молодь покладені великі надії у нелегкі для  нашої держави часи. Присутні вшанували загиблих на Майдані та східних фронтах героїв хвилиною мовчання.

Реклама

До привітань долучилися голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов, які бажали студентам миру, щасливого життя, покладали на молодь сподівання, що саме вона стане запорукою світлого майбутнього для країни, зробить Закарпаття духовним і науковим центром Європи, краєм толерантного співжиття людей багатьох національностей і конфесій.

Першокурсники зачитали присягу, в якій пообіцяли бути активними та креативними, гордо носити ім’я студента УжНУ,  здобути освіту європейського зразка і прославляти рідну альма-матер.

Реклама

Відтак ректор Володимир Смоланка, голова профкому студентів УжНУ Ростислав Головчанський та голова студради Іван Граб урочисто вручили першокурсникам символічний студентський квиток.

Після офіційної частини, з 17:00, для студентів влаштували шоу-програму «Давай познайомимось» та святкову дискотеку. А ще - пригощали боґрачем, звареним ректором та проректорами університету.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно