Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У населених пунктах Тячівщини продовжується інтенсивний ремонт доріг

У населених пунктах Тячівщини продовжується інтенсивний ремонт доріг

У населених пунктах Тячівщини продовжується інтенсивний ремонт доріг

Цьогоріч у районі заплановано максимально відремонтувати автошляхи, які на жаль знаходяться у не найкращому стані. Адже через хронічне недофінансування багато років ремонт доріг здійснювався далеко не в повному обсязі, а подекуди і взагалі був відсутній.

ВІДЕО ДНЯ

Утім, на сьогодні, не дивлячись на вкрай складну суспільно-економічну ситуацію, районній владі вдалось знайти вихід з такого здавалося б безвихідного становища. Було прийнято Програму розвитку дорожньої інфраструктури, на яку передбачено відповідне фінансування з районного та місцевих бюджетів, - повідомили у прес-службі Тячівської айдержадміністраці.

Основний акцент поставлено на дороги місцевого значення загального користування, оскільки саме тут ситуація найбільш критична.

Реклама

Таким чином вже капітально відремонтовано дороги у багатьох населених пунктах, таких як Тересва, Терново, Криве, Ганичі, Калини, Дубове, Дубове - Вітерна, частково в напрямку Усть - Чорної і так далі до верхніх сіл.

- Враховуючи сприятливі погодні умови і прогноз на теплу, сонячну осінь часу на проведення ремонтних робіт до настання сезону дощів у нас залишилось максимум два місяці. Тож цей період маємо максимально використати для завершення запланованих об’єктів, - розповідає голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук. 

Реклама

У зв’язку з цим в район вдалося додатково залучити на ремонт доріг загального користування місцевого значення декілька дорожньо-ремонтних організацій. І на сьогодні їх в районі працює аж п’ять! Окрім приватної фірми "Стік" максимально задіяні ремонтні бригади служби Закарпатського автодору, які здійснюють ремонтні роботи у декількох напрямках.

Так, ТОВ "Агрошляхбуд" (м.Мукачево)  після того як вони нещодавно завершили поточний ремонт у селищі Солотвино,  тепер його розпочали у селі Глибокий Потік. У селі Нересниця
на роботи задіяно Ужгородську ДЕД, а у Вільхівцях - Мукачівську ДЕД  від облавтодору.

Невтомно продовжують трудитися на автодорогах Тячівщини працівники ТОВ "Стік", які після завершених робіт у селі Красна перейшли до Усть-Чорної. Тут вони мають здійснити капітальний ремонт вулиці Верховинської - центр селища, протяжністю 380 метрів. Попередньо Тячівським райавтодором зроблено ямковий ремонт всієї дороги, яка сполучає Усть-Чорну з навколишніми населеними пунктами. 

Реклама

Окрім цього у  віддалених гірських селах Руська Мокра та Комсомольськ займається гравійним покриттям працівники Тячівського райавтодору. Також  тут заплановано провести капітальний ремонт в центральній частині цих двох сіл. 

А потім вже на черзі ремонту такі села як Вільхівці-Лази, Угля, Вільхівці, Добрянське, Біловарці та Бедевля. Тож зовсім скоро в цій долині буде повністю завершено ремонт доріг місцевого значення загального користування.

Заплановано найближчим часом провести сесію районної ради, щоб розприділити фінансування, яке надала область на дороги, а це більше 4 млн грн на інші села. А також спрямувати кошти з районного бюджету на виконання Програми розвитку дорожньої інфраструктури, зокрема надання третього траншу.

Як зазначив Василь Дем’янчук:

- Ми намагаємось зробити це максимально чесно і прозоро, щоб виконати максимум робіт і в той же час піти на зустріч тим громадам,  які готові співфінансувати ремонти доріг.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно