Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Глава УГКЦ владика Святослав Шевчук нагородив грамотою голову Закарпатської облради

Глава УГКЦ владика Святослав Шевчук нагородив грамотою голову Закарпатської облради

Глава УГКЦ владика Святослав Шевчук нагородив грамотою голову Закарпатської облради

На Прикарпатті урочисто завершили унікальний масштабний проект «Європейські цінності для дітей України».

ВІДЕО ДНЯ

Реалізація такого проекту стала можливою завдяки угорській стороні: Угорського уряду, Генерального та почесного консульств Угорщини в Україні, які не лише створили умови для отримання в’їздних шенгенських віз для українців, а й повністю взяли на себе усі витрати з транспортування, проживання, харчування і організації якісного відпочинку, - йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської облради.

3 вересня 2015 року у приміщенні Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру ім.. І.Я.Франка, відбувся благодійний концерт «Європейські цінності для дітей України» .

Реклама

Серед гостей - Верховний Архиєпископ Києво-Галицький Святослав Шевчук, почесні консули Угорщини- в м. Ужгород та м. Івано- Франківськ, відомі українці, меценати, волонтери та благодійники.

Долучилися до цієї акції, як відомо, й депутати Закарпатської обласної ради на чолі із головою ради Володимиром Чубірком.

Реклама

Святослав Шевчук подякував в особі Володимира Чубірка депутатам за благодійність та нагородив Грамотою. У ній сказано: "Складаю Вам сердечну вдячність і висловлюю визнання та похвалу за Вашу працю, що має на меті оздоровлення дітей, батьки котрих загинули, були поранені чи є учасниками АТО на Сході України та вимушених переселенців.

Завдяки Вашим старанням гоїться глибока рана, завдана молодому поколінню українців. Своєю позицією Ви свідчите моральні цінності – співчуття, милосердя, жертовність і бажання служити потребуючому.

Нехай милостивий Господь щедро винагородить Вас за всі Ваші добрі діла, даючи Вам силу і бажання надалі трудитися на славу для добра нашого народу. Благословення Господнє на Вас".

Реклама

Упродовж літа 2015 року 680 таких юних українців, а це діти від 8 до 16 років, відпочивали в Угорщині. Щонеділі група із 65-ти дітей вирушала до літнього табору відпочинку на березі озера Веленце (Угорщина). Для хлопців та дівчат була розроблена програма навчання та ігор, екскурсії та багато інших розваг. Усіх супроводжували волонтери, лікарі, соціальні педагоги та психологи. До прикладу, лише супроводжуючих волонтерів було вісімдесят.

Глава УГКЦ владика Святослав Шевчук нагородив грамотою голову Закарпатської облради – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно