Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Губернатор Закарпаття безкоштовно роздавав горілку й обнімався з гуцулками

Губернатор Закарпаття безкоштовно роздавав горілку й обнімався з гуцулками

Губернатор Закарпаття безкоштовно роздавав горілку й обнімався з гуцулками
У найвисокогірнішому райцентрі України Рахові після 2-річної перерви відновили закарпатський фестиваль – “Гуцульська бриндзя”.
ВІДЕО ДНЯ

У найвисокогірнішому райцентрі України Рахові після 2-річної перерви відновили закарпатський фестиваль – “Гуцульська бриндзя”. Свято, приурочене осінньому поверненню овечих отар із полонин, проводилося вже вп’ятнадцяте!

На фестивалі свою кулінарну продукцію та самодіяльні номери представили 22 населені пункти району, кожен із яких облаштував окремий павільйон-садибу. Г.Москаль не обминув жодного павільйону, при цьому всюди безкоштовно пригощав відвідувачів, котрі юрмилися навколо, “яфинівкою” (настоянкою з чорниць) та різними наїдками. Після чого фотографувався з гуцулками, що в масовому порядку просили: “Ци мож’ся з вами сфотками на памнять, пане Москалю?”, – йдеться на сайті очільника Закарпатської ОДА.

Реклама

Подальший виступ Г.Москаля зі словами: “Ці чорношкірі виконавці володіють українською краще, ніж деякі члени Кабміну й депутати Верховної Ради!”, викликав шквал емоцій. Під час виступу “афроукраїнців” навколо сцени стало коїтися щось неймовірне. Публіка (у тому числі люди поважного віку й вигляду) підспівувала, танцювала, знімала виконавців на телефони й фотокамери. Кілька десятків підігрітих “яфинівкою” й музикою гуцулів подерлися на сцену, щоб особисто станцювати з “афроукраїнцями” й зробити селфі. Для того, щоб навести лад і дати можливість продовжити виступ, організаторам довелося задіяти міліцію. Під суворим наглядом кремезних правоохоронців відвідувачі стали поводитися пристойніше — просто співали й танцювали, підстрибуючи в такт музиці на лавицях. У результаті деякі з лавиць не витримали напору емоцій і зламалися…

По закінченні фестивалю, коли на Рахів опустилися сутінки, знову почався дощ, так бажаний після тривалої засухи. Негода й довга дорога були, очевидно, єдиними недоліками цьогорічного фестивалю, на який з’їжджаються туристи з усієї України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно