Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В охоронців Закарпаття теж розпочався навчальний рік

В охоронців Закарпаття теж розпочався навчальний рік
ВІДЕО ДНЯ

От і закінчилось літо - пора відпусток та канікул. В школах продзвенів перший дзвоник - розпочався рік знань. З ранцями повними шкільних приладь поспішають на уроки школярі. 

Готові "гризти граніт науки" й міліціонери Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області. В УДСО розпочався навчальний рік, - інформують в УДСО при УМВс України в Закарпатській області.

Реклама

- Традиційно з початком навчального року приступають до навчання і міліціонери охорони, - розповідає Василь Тимощук, командир роти міліції охорони УДСО при УМВС України в Закарпатській області. - На виконання наказу МВС України "Про організацію професійної підготовки осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ України " відділом кадрового забезпечення УДСО проводяться певні організаційні та практичні заходи. Хлопці вдосконалюють правила поведінки в тій чи іншій ситуації, а також знання законів України. Основна мета занять: удосконалення та підвищення стану професійної підготовки.

На першому занятті міліціонери УДСО в робочі зошити законспектували перші теми навчального року: "Загальні засади діяльності ОВС відповідно до основних положень Конституції України" та "Формування психологічної готовності працівників ДСО під час використання вогнепальної та автоматичної зброї".

Реклама

Ну, а, власне, навчання зі службової підготовки для атестованого та вільнонайманого складу підрозділів ДСО області триватимуть до 15 травня 2016 року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно