Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

УжНУ співпрацюватиме з вишем Пардубіцького краю

УжНУ співпрацюватиме з вишем Пардубіцького краю

На філологічному факультеті УжНУ за сприяння державних структур та партнерських регіонів Чеської республіки уже другий рік поспіль студенти опановують нову спеціальність «Чеська мова і література». Сам же університет активно співпрацює з рядом університетів Чехії.

ВІДЕО ДНЯ

Учора до цієї співпраці долучився університет міста Пардубіце. На його 7 факультетах навчається більше 10 тисяч студентів. Делегація Закарпатської області, яка нині перебуває з візитом в Пардубіцькому краї Чеської Респубілки, відвідала цей вищий навчальний заклад. В її складі і проектор УжНУ з науково-педагогічної діяльності Мирослава Ленд’єл, - повідомили у прес-службі Закарпатської облради.

У рамках цього візиту ректор університету Пардубіце Мирослав Людвіг разом з проректором Ужгородського національного університету Мирославою Ленд’ел підписав Меморандум про співпрацю між двома вишами.

Реклама

"Пошук нових партнерів за межами Європейського Союзу, є одним з довгострокових пріоритетів нашого університету", - сказав Мирослав Людвіг при підписанні. Представниця УжНУ зазначила, що можливість поглиблення взаємного співробітництва та взаємодії базується на теплих відносинах між двома регіонами, а також запросила гетьмана краю Мартіна Нетоліцкого взяти участь у святкуванні 70-річчя заснування університету та виступити з лекціями перед студентами.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно