Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники карного розшуку

Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники карного розшуку

Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники карного розшуку
Йдеться про співробітників, які здебільшого, як мовиться, за кадром, проте їх роль в ефективності правоохоронної роботи – визначальна. Це – карний розшук. Сьогодні, 15 квітня карному розшуку...

Йдеться про співробітників, які здебільшого, як мовиться, за кадром, проте їх роль в ефективності правоохоронної роботи – визначальна. Це – карний розшук. Сьогодні, 15 квітня карному розшуку української міліції виповнилося 95 років.

ВІДЕО ДНЯ

Де добре працює карний розшук, там зростає авторитет усіх правоохоронців. Сьогодні цю службу у Мукачівському міському відділі міліції уже шість років очолює підполковник міліції Ярослав Товкан, який з 1997 року як працює у карному розшуку. Спочатку працював на сержантській посаді – помічником оперуповноваженого, згодом звичайним "опером", через деякий час – старшим оперуповноваженим. У 2005 році призначили Ярослава Васильовича заступником начальника відділення карного розшуку, а в 2008 – начальником цього сектору.

На запитання:"Яким же повинен бути опер-професіонал?" Ярослав Васильович відповів, що ця людина повинна бути з досвідом, якій притаманні аналітичний розум, комунікабельність, спостережливість, наполегливість і, як у нас кажуть, – «чуйка». Досить часто саме вона допомагає оперу розплутати павутину злочину.

Реклама

У секторі карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції працює 35 розшуковиків. Є серед них працівники зовсім молоді, але добре підготовлені, стійкі, рішучі і віддані справі, а є і з великим досвідом і оперативним стажем. Це такі працівники, як Василь Тромпак, Василь Карпинець, Володимир Зовдун, Сергій Міклош, Іван Кохан, Сергій Кенез, Василь Савків, Юрій Минда, Йосип Довгінка, Михайло Зіденик, Ярослав Мартин та Володимир Кляга. Це звичайні люди – сини, батьки, чоловіки, які мають зобов’язання не лише перед рідними, а й перед громадою. Про те в цьому чоловічому колективі є ще і прекрасна молода дівчина капітан міліції Мирослава Сівач, в карному розшуці працює вже близько чотирьох років.

Вітаючи зі святом, начальник Мукачівського міськвідділу міліції Василь Швенда побажав працівникам карного розшуку передусім професійної удачі, - “Користуючись нагодою, вітаю зі святом. Бажаю стовідсоткового розкриття злочинів, а також злагоди й добробуту в сім’ях. А головне, завжди повертайтеся додому живими та здоровими!”

Реклама

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно