Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатська митниця відзначає свій 70-літній ювілей

Закарпатська митниця відзначає свій 70-літній ювілей

70 років тому, було створено Чопську митницю. Це передбачав наказ  №241 Народного комісаріату зовнішньої торгівлі Союзу Радянських Соціалістичних Республік від 8 вересня 1945 року.

ВІДЕО ДНЯ

– Митниця в Закарпатській області мала різні офіційні назви, але вона завжди була в авангарді митної справи, її кращі традиції будуть продовжуватись. Я вітаю всіх ветеранів митної справи, всіх сьогоднішніх працівників митниці. Бажаю їм міцного здоров’я та професійних успіхів, – звертається з вітальними словами до митників Микола Ясевич, виконуючий обов’язки начальника Закарпатської митниці ДФС.

Наразі митниця йде шляхом реформування та залишається однією з найбільших та найкращих в державі, є "західними воротами України". Сьогодні Закарпатська митниця ДФС, яка є правонаступником Чопської митниці, у зоні діяльності функціонує 14 митних постів та 19 пунктів пропуску, що знаходяться на перетині кордонів Східної та Центральної Європи. Вона реалізує політику у сфері державної митної справи та боротьби з правопорушеннями під час застосування митного законодавства, здійснює в межах своїх повноважень контроль за надходженням до Державного бюджету податків і зборів, митних платежів, - зазначили у відділі комунікацій ГУ ДФС України в Закарпатській області.

Реклама

Зокрема, з початку 2015 року надходження, спрямовані митницею Закарпаття до бюджету становлять майже 1 млрд 778 млн грн. Кількість суб’єктів, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, співпрацюючи із Закарпатською митницею ДФС складає 3342. Також у зоні діяльності митниці протягом восьми місяців поточного року в обох напрямах пропущено майже 6 млн громадян, майже 2 млн 600 тис. транспортних засобів та близько 16 млн тонн вантажів, а загалом у штаті працюють понад 900 фахівців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно