Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Правоохоронці Мукачева вчили дошкільнят правилам дорожнього руху

Правоохоронці Мукачева вчили дошкільнят правилам дорожнього руху

Правоохоронці Мукачева вчили дошкільнят правилам дорожнього руху
Правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції разом з командою юних інспекторів дорожнього руху ЗОШ №15 зустрілись з дошкільнятами виховного закладу №41 в м.Мукачеві. В рамках тижня безпеки...
ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції разом з командою юних інспекторів дорожнього руху ЗОШ №15 зустрілись з дошкільнятами виховного закладу №41 в м.Мукачеві. В рамках тижня безпеки життєдіяльності, правоохоронці навчали дітей безпеки руху на дорозі.

Зустріч вартових дороги з малятами відбулася в ігровій формі. Працівники ДАІ Мукачівського міськвідділу міліції в навчальний заклад приїхали не самі, а зі своїми юними помічниками – командою ЮІР «Світлофор» загальноосвітньої школи №15 м.Мукачева разом зі своїм керівником Юрієм Голішем.

Реклама

Спочатку школярі у формі показових презентацій розповіли діткам середніх та старших груп про основні правила дорожнього руху. Пізніше дошкільнята подивились мультфільми про світлофор, пішохідний перехід та де небезпечно бавитись з м`ячем.

Малеча із задоволенням та неабиякою цікавістю спілкувалася з правоохоронцями, беручи активну участь у тематичних іграх, вікторинах з тематики безпеки дорожнього руху.

Реклама

Наприкінці зустрічі інспектор відділення ДАІ Михайло Мішко, ЮІРівці та дошкільнята відтворили у ігровій формі ситуації, коли і як безпечно рухатись на дорозі. Про Правила дорожнього руху для пішоходів дошкільнята ділились своїми враженнями. Адже прищеплювати почуття культури та взаємоповаги до учасників дорожнього руху треба змалечку.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно