Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Берегівські посадовці обговорили кількісні показники безробіття у районі

Берегівські посадовці обговорили кількісні показники безробіття у районі

Берегівські посадовці обговорили кількісні показники безробіття у районі

Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації до району доведено кількісний показник працівників з числа безробітних, які зареєстровані в центрі зайнятості і яких можливо залучити до роботи з оформлення житлових субсидій населенню в управлінні соціального захисту населення.

ВІДЕО ДНЯ

Дане питання розглянуто на нараді за участі заступника голови райдержадміністрації Бімби Ф.Ф., начальника управління соціального захисту населення Терпая В.І., заступника директора міськрайонного центру зайнятості Панів Л.М. та сільських голів населених пунктів в яких розроблені програми щодо залучення безробітних до громадських робіт, - повідомили у Берегівській райдержадміністрації.

Бімба Ф.Ф. відзначив, що з метою забезпечення організації даних робіт головою райдержадміністрації надіслано листи до всіх сільських, селищної рад та міськрайонного центру зайнятості. На сьогодні громадські роботи за напрямом ″Інформування населення про порядок отримання житлових субсидій″ та робота з документацією відповідають інтересам територіальних громад району. Із 858 сімей району, які звернулись за отримання субсидії на сьогодні нараховано 634.

Реклама

У ході обговорення проблеми Панів Л.М. відмітила, що фінансування громадських робіт здійснюється за рахунок коштів місцевих бюджетів - 50% та фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття – 50%. Спільно із управлінням соціального захисту населення в селах району підібрано претендентів з числа безробітних, які можуть виконувати роботи із оформлення субсидій.

В ході обговорення, всі голови сільських рад відмітили, що на кінець бюджетного року бюджетні кошти на проведення громадських робіт закінчились і при формуванні бюджету на наступний рік, вони будуть передбачені у відповідних місцевих програмах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно