Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Канадські волонтери зробили подаруки дітям Іршавщини

Канадські волонтери зробили подаруки дітям Іршавщини

Службою у справах дітей Іршавської райдержадміністрації постійно проводяться профілактичні рейди, метою яких є надання різних видів допомоги дітям, які проживають в сім’ях, де батьки або особи, що їх замінюють, ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків.

ВІДЕО ДНЯ

Цього року проводити такі рейди стали приємніше тим, що знайшлися небайдужі люди з канадського міста Торонто, які власними зусиллями зуміли зібрати дитячі речі та надіслати їх в Україну. На превеликий жаль, не всі діти мають добре здоров’я і безхмарне дитинство. Інколи на долю цих маленьких людей випадають недитячі випробування, – повідомили у прес-службі Іршавської РДА.

Тому при кожному візиті в таку сім’ю працівники служби намагаються не залишити поза увагою жодну дитину, передати їй не тільки подарунки з Канади, а й віддати частинку свого серця, тепла, любові. Так, влітку цього року багато речей, іграшок та одягу було передано до Ільницької школи-інтернат, а також роздано дітям із з сіл Білки, Загаття, Дубрівка, Собатино, Довге, Ч. Потік та міста Іршава.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно