Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хустяни привітали словацьку Снину з Днем міста

Хустяни привітали словацьку Снину з Днем міста

У рамках тісної співпраці делегація з Хуста, очолювана Хустським міським головою Володимиром Кащуком, минулої п’ятниці, 11 вересня, з дружнім візитом відвідала місто-побратим у Словаччині Снина.

ВІДЕО ДНЯ

Там традиційно у цей час проходять урочистості з нагоди відзначення Дня міста. Долучитися до святкувань запросили і міську владу Хуста. У якості подарунка від міста над Тисою на святковому концерті виступили і наші співаки. З майже півгодинним пісенним номером словаків вітав відомий у краї гурт "Хустяни" (кер.Олександр Анишинець).

"Тісна співпраця між Хустом та словацьким містом Снина розпочалася кілька років тому. У сферах культурного, спортивно-туристичного, економічного, освітнього співробітництва відбувається систематичний обмін офіційними делегаціями з метою обміну досвідом. Тому дуже приємно, що наші відносини з містом-побратимом заключаються не тільки у підписанні договорів та угод, а і у можливості розділити з ними важливі святкування. Такі, як, зокрема, день народження міста", – каже Володимир Кащук.

Реклама

Гостинність, дружнє ставлення та прийом словацьких колег, їхній колорит та вміння гарно відпочити передалося хустським гостям теплими враженнями та емоціями.

"Попри те, що того дня господар міста-іменинника мав безліч організаційних клопотів, він приділив нам багато особистої уваги. І це надзвичайно приємно, адже ми справді відчували себе бажаними гостями. Тому і враження від поїздки залишилися надзвичайні і незабутні", – розповідає директор хустського РБК Анатолій Барна.

Реклама

У ході візиту учасники делегації ознайомилися з роботами художників міжнародного пленеру живопису, побували на місцевому ярмарку та насолодились виступами місцевих фольклорних колективів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно