Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаття планує залучати гранти з Європи

Закарпаття планує залучати гранти з Європи

Учора голова обласної ради Володимир Чубірко разом з головою ОДА Геннадієм Москалем зустрілися із головою загальних зборів Саболч-Сатмар-Березької області Оскаром Шестаком. Обговорили механізм залучення європейських коштів напряму через Європейські об’єднання з територіальної співпраці (EGTC), – йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської облради.

ВІДЕО ДНЯ

«Домовилися про створення центру співпраці, який дозволить динамічніше розвивати наші стосунки, узгоджувати позиції щодо співпраці у контексті формування нових європейських проектів, передусім залучення напряму грантів у інфраструктуру Закарпаття, туризм, охорону навколишнього середовища, збереження культурної спадщини тощо.

Це справді реальний механізм, за яким розвивається чимало територіальних громад Євросоюзу. Гадаю, що вже цьогоріч ми затвердимо відповідний статут і розпочнемо роботу. Наша мета, аби наша інфраструктура, дороги, соціальні, туристичні та історичні об’єкти не поступалися тим, що є у наших сусідів», - зазначив голова облради Володимир Чубірко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно