Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Жителі трьох сіл Берегівщини прийшли до головного міліціонера району зі своїми проблемами

Жителі трьох сіл Берегівщини прийшли до головного міліціонера району зі своїми проблемами

Жителі трьох сіл Берегівщини прийшли до головного міліціонера району зі своїми проблемами

Начальник Берегівського райвідділу міліції підполковник Василь Рябінчак здійснив виїзні прийоми громадян у трьох населених пунктах району: селах Рафайлово, Запсонь та Шом. Переважна більшість населення цих сіл – етнічні угорці.

ВІДЕО ДНЯ

На прийом у селі Рафайлово завітали представники місцевих освітніх закладів, дитячого садочка й школи, фельшдер сільської амбулаторії, депутат та голова сільської ради. Всі відвідувачі запевнили, що криміногенна ситуація на території села є спокійною, – повідомляє Берегівський РВ УМВС.

Наступним населеним пунктом було село Запсонь. Село знаходиться неподалік відомого термального басейну «Косино», тому щоденно там чимало гостей з різних регіонів України та з-за кордону. Однак жодних труднощів, як запевняє сільський голова, з даного приводу не відмічається, скарг від мешканців села на порушення туристами громадського порядку не надходить. Місцевий дільничний інспектор регулярно проводить профілактичні заходи, відвідує помешкання громадян. 

Реклама

З членами громадського формування, що діє на території села Запсонь, Василь Рябінчак обговорив подальшу співпрацю з охорони громадського порядку. 

Від мешканців села надійшло кілька заяв про крадіжки птиці з дворогосподарств. Розкриття даних злочинів начальник міліції пообіцяв узяти на особистий контроль. 

Реклама

Заяв від мешканців села Шом не надходило. Проте спільною проблемою, на яку скаржилися сільські голови, є виїзд мешканців сіл за кордон, переважно до Угорщини, на заробітки або на постійне місце проживания. 

Василь Рябінчак цікавився у жителів сіл та представників органів місцевого самоврядування оцінкою роботи дільничних інспекторів міліції. Адміндільницю, до якої входять села Шом, Запсонь та Рафайлово, обслуговує дільничний інспектор капітан міліції Василь Турані. Від громади на його адресу  пролунали лише схвальні відгуки. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно