Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молоде покоління Мукачева за безпеку дорожнього руху (ФОТО)

В Мукачеві підбили підсумки І-го етапу проведення Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху». Цьогоріч діти надзвичайно активно долучились до заходу....
ВІДЕО ДНЯ

В Мукачеві підбили підсумки І-го етапу проведення Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху». Цьогоріч діти надзвичайно активно долучились до заходу. Кращі роботи, на думку журі, відібрано і надіслано до обласного Управління ДАІ в Закарпатській області для визначення переможців на обласному рівні.

Дані Всесвітньої організації охорони здоров'я та інших міжнародних організацій свідчать про критичну ситуацію з безпекою дорожнього руху в більшості країн. Наша держава також не є винятком.

Реклама

Життя людини має дуже велику цінність. А безпека на дорозі - це і є, насамперед, безпека життя – такі тези стали ключовими у роботах мукачівських школярів.

- Часто діти потрапляють в ДТП через те, що під час переходу вулиці розмовляють по мобільному телефону або ж слухають в навушниках музику, оскільки у цей час розсіюється їхня увага та вони не у змозі контролювати ситуацію на дорозі, - розповідає начальник відділення ДАІ Мукачівського міськвідділу міліції Томаш Дулов.

Реклама

Однією із форм та методів проведення профілактичної роботи серед учнівської молоді по недопущенню дитячого травматизму на дорогах є проведення конкурсу дитячого малюнка. Цей конкурс проводиться з метою привернення уваги суспільства до проблем безпеки дорожнього руху, формування в дітей безпечних навичок поведінки на вулично-дорожній мережі, дбайливого ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих, виховання свідомого ставлення до неухильного виконання правил дорожнього руху.

- Дитина змалку повинна усвідомлювати, що порушувати правила дорожнього руху – не можна. Адже від цього залежить, насамперед, її здоров`я та життя,- зауважив начальник відділення ДАІ Мукачівського міськвідділу.

Цього разу учні загальноосвітніх закладів м.Мукачва, окрім малюнків, запропонували свої роботи у вишивці, мозаїці, аплікаціях, фотографії. Фахівці управління освіти Мукачівської міськради так само високо оцінили роботи учнів.

Реклама

Усі найкращі творчі роботи школярів різних вікових категорій надіслано до Управління Державтоінспекції УМВС України в Закарпатській області для участі у обласному конкурсі, який відбудеться у м.Ужгород. Сподіваємося на високу оцінку журі творчості мукачівських школярів.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно