Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • З нагоди Дня фізичної культури та спорту найкращих спортсменів Тячівщини нагороджено преміями

З нагоди Дня фізичної культури та спорту найкращих спортсменів Тячівщини нагороджено преміями

З нагоди Дня фізичної культури та спорту найкращих спортсменів Тячівщини нагороджено преміями

16 вересня з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту в Тячівському районному будинку культури проведено урочисті збори, за участі голови райдержадміністрації Василя Дем’янчука, завідувача сектору молоді та спорту Василя Герчака, представників районної влади, спортивної еліти та молоді краю. Розпочалось святкування з урочистої ходи кращих вчителі фізичної культури, тренерів та юних спортсменів району, які  колоною пройшли від райдержадміністрації до площі Поштової.

ВІДЕО ДНЯ

Передусім учасників зібрання привітав голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук, який також вручив призерам обласних, районих та всеукраїнських змагання заслужені нагороди – грошові премії, – зазначили у прес-службі Тячівської РДА..

- Спорт завжди був і залишається рушійною силою розвитку здорової нації, майбутнього покоління. Ми пишаємось нашими юними спортсменами та їх наставниками, які з року в рік гідно відстоюють честь нашого краю та здобувають перемоги на змаганнях різного рівня. Райдержадміністрація з радістю підтримує традицію моральної та матеріальної підтримки обдарованої спортивної молоді та тренерів району і надзвичайно приємно, що цього року таких виявилось чимало, – відзначив керівник району.

Реклама

Відповідно рішення комісії, розпорядження про відзначення обдарованої спортивної молоді та тренерів району, юні спортсмени за призові місця в змаганнях різного рівня отримали кошти в розмірі від 500 до 4000 грн, у залежності від зайнятих місць.  Тренери за свій багаторічний труд та виховання зразкових спортсменів нагороджені преміями в розмірі 1500 - 3000 грн. Матеріальні винагороди, згідно чинного законодавства оподатковано ПДФО у розмірі 15%.

Від імені керівництва районної ради присутніх привітав керуючий справами Іван Папп, від Управління освіти – головний спеціаліст Володимир Танчинець, які також відзначили окремих тренерів та вчителів фізичної культури подяками та грамотами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно