Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Школярі з Ужгорода стали зірками інтернету

Школярі з Ужгорода стали зірками інтернету
Ці хлопці жартують з сірої буденності та нестандартно розкривають соціальні проблеми. Саме так двоє юних ужгородців стали зірками інтернету, справжніми закарпатськими відеоблогерами.
ВІДЕО ДНЯ

Школяр, спортсмен, у минулому КВНівець, та ще й починаючий ютубер. Даніель Помфюк зі своїм другом півроку тому почали знімати гумористичні відео і викладати їх на Youtube. На Закарпатті youtube-блогерів не так багато – розповідає Даніель. Зізнається, ідея виникла раптово: випустили перше відео і на цьому не зупинилися.

«Взяли камеру у подруги, запросили її в якості оператора, знайшли гарну стіну позаду ПАДЮНа і почали знімати. У березні ми виставили наш перший випуск. Приходимо і дивимося, а там 100 переглядів, ми такі засмучені були, порозсилали друзям, і якось так вийшло,що набралася перша тисяча переглядів, і ми вирішили знімати далі. Ми вже мали зареєстрований канал «Хламец ТВ», а наш перший проект називався «Трансмісія», – каже молодий відеоблогер.

Реклама

Аби цікавість до творчості хлопців не зникала, а кількість підписників тільки зростала, вони запустили ще кілька проектів.

«Ми випустили ще 2 проекта, які назвали «Школопрос», де ми ходимо й опитуємо людей в Ужгороді, ставимо їм такі запитання, над якими вони ламають голову, і потім це виходить досить смішно. І ще один проект, який називається «Соцпакет». Там ми висміюємо наші буденні проблеми підлітків у таких дуже серйозних відео, як соціальні реклами, але вони гумористичного характеру», – сказав Даніель Помфюк.

Реклама

Не менш важливою у такій справі є технічна складова. Будь-які помилки можна виправити за допомогою якісного монтажу, освоєння якого Даніель взяв на себе.

«Довелося освоїти програму Vegas Pro. Вона для аматорів, не зовсім професійна, але для каналу на Youtube, в принципі, вистачає», – зауважила зірка інтернету.

Загалом на каналі в ютубі у хлопців 400 підписників. А от у соціальній мережі «Вконтакті» їхня спільнота набрала майже дві тисячі фоловерів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно