Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У центрі Мукачева всіх бажаючих вчили стріляти та збирали кошти для військовослужбовців

У центрі Мукачева всіх бажаючих вчили стріляти та збирали кошти для військовослужбовців

У центрі Мукачева всіх бажаючих вчили стріляти та збирали кошти для військовослужбовців
21 березня 2014 року громадськими організаціями "Клуб 128 механізованої дивізії" (голова організації підполковник запасу Мартинець О.Г.) та "Закарпатська організація інвалідів – учасників бойових дій...

21 березня 2014 року громадськими організаціями "Клуб 128 механізованої дивізії" (голова організації підполковник запасу Мартинець О.Г.) та "Закарпатська організація інвалідів – учасників бойових дій та силових структур України"(голова організації полковник запасу Бондарук М.М.) за підтримки мера м. Мукачево Ленд’єла З.З. і охоронної фірми АППО "Закарпаття-Щит" (директор полковник запасу Звездін О.Р.) була проведена акція по збору коштів в підтримку військовослужбовців 128 механізованої бригади, що дислокується в Закарпатті, а на даний час несе бойове чергування в Чернігівській області.

ВІДЕО ДНЯ

З цією метою в центрі м. Мукачево було розгорнуто пересувний лазерний тир "Снайпер" (директор підполковник запасу Лихольот В.В.), в якому усі бажаючі могли з зброї вітчизняних та зарубіжних зразків потренуватись в стрілецьких навиках влучної стрільби з використання сучасних лазерних технологій. Одночасно активісти вище вказаних громадських організацій розповідали пересічним громадянам про військову службу в Збройних Силах України та піднімали патріотичних дух Мукачівців.

По закінченню цих заходів голова активісти вскрили скриньку з благодійними внесками та перерахували кошти, які будуть направлені на потреби військовослужбовців Закарпаття.

Реклама

Бондарук М.М., голова "Закарпатської організації інвалідів – учасників бойових дій та силових структур України" полковник запасу

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно