Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті до Дня миру відбувся молодіжний флешмоб

У Хусті до Дня миру відбувся молодіжний флешмоб

Кілька десятків школярів міста над Тисою, членів ради учнівського самоврядування, що при Хустському міському центрі науково-технічної творчості провели перед центральною міською сценою флешмоб «Голуб миру».

ВІДЕО ДНЯ

Танцювальні виступи молодь присвятила темі миру в нашій державі. Патріотичні синьо-жовті стрічки на руках учасників дійства символізували любов до рідного краю, а їхні хореографічні композиції зачаровували неординарністю.

– Участь у заході для мене є великою честю, відчуваю неймовірну радість. Готуватись було зовсім не складно, навіть дуже приємно. Особисто я хотіла не лише публічно виявити свою особисту життєву позицію, яка полягає в тому, що Україна є часткою Європи, що наш спільний дім – це єдина суверенна демократична держава, а й певним чином підтримати тих, хто захищає наші життя далеко від рідної домівки, – зазначила для Марія Тимчик, одна з активісток.

Реклама

– У цей непересічний для України день ми добре розуміємо ціну миру, адже на Сході нашої держави тривають військові дії. Торік ми разом з вихованцями на міському стадіоні «Карпати» виклали слово «мир», а тепер вирішили трохи внести в ідею власного креативу, адже музика і танці згуртовують людей у всьому світі, – підкреслила організатор флешмобу, директор Хустського МЦНТТУМ Оксана Головко.

Загалом захід пройшов цікаво й незвично, як учасники, так і глядачі отримали насолоду від запальних молодіжних композицій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно