Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Гурт С.К.А.Й. представив кліп "єднання", в якому знялась мукачівська молодь та гурт "Without Limits" (ВІДЕО)

Гурт С.К.А.Й. представив кліп "єднання", в якому знялась мукачівська молодь та гурт "Without Limits" (ВІДЕО)

Гурт С.К.А.Й. представив кліп "єднання", в якому знялась мукачівська молодь та гурт "Without Limits" (ВІДЕО)
Нещодавно лідер гурту Олег Собчук придумав флешмоб "Ми разом! - Мы вместе!", щоб долучити якнайбільше людей до ідеї збереження єдиної України. «Якими б різними ми не були, ми завжди можемо знайти...

Нещодавно лідер гурту Олег Собчук придумав флешмоб "Ми разом! - Мы вместе!", щоб долучити якнайбільше людей до ідеї збереження єдиної України.

ВІДЕО ДНЯ

«Якими б різними ми не були, ми завжди можемо знайти порозуміння та згуртуватись навколо побудови щасливої та заможної країни. Всі ці проблемні питання, котрими нас хочуть пересварити, є надуманими. Ми завжди чудово один одного зрозуміємо, було б бажання.» - вважає Олег.

С.К.А.Й. запросили своїх прихильників до участі у створенні кліпу на пісню "Ми разом! - Мы вместе!" з нового, невиданого поки що, альбому - "Край Неба". Однойменний до назви треку флешмоб проходив протягом двох тижнів. Всі бажаючі повинні були відзняти відео з плакатом "Ми разом! - Мы вместе!" на фоні назви міста або пізнаваної місцевості. У флешмобі взяли участь сотні людей зі всієї України. Ми отримали десятки відеороликів! Хтось знімав сам, хтось збирав компанію, в деяких містах організовували великі інсталяції, як от в Мукачеві.

Реклама

"С.К.А.Й. безмірно вдячний усім, хто взяв участь у флешмобі і тим самим долучився до створення кліпу! Просимо вибачення в тих, чиє відео з різних причин не потрапило до фінальної версії. Пісня виявилась занадто короткою, щоб вмістити всі ролики. Та це означає, що в Україні живе дуже багато людей, які розуміють важливість збереження нашої країни цілісною та незалежною.

Ви всі - ті хто знімався, організовував, створював, розповсюджував це відео - заслужили мати вільну, сильну Україну! Слава Україні!", - йдеться у повідомленні опублікованому на офіційній сторінці гурту С.К.А.Й в мережі ВК.

Реклама

Варто зазначити, що при монтажі відео було використано і відеофрагмент з суботнього флешмобу молоді Мукачева на замку "Паланок". Переглянути цю частину відео можна у період 0,58 до 1.09 хвилини. Окрім того, ще одними мукачівцями, які потрапили до нового кліпу гурту стали музиканти, виконавці, учасники популярного гурту "Without Limits". Хлопці показані в кадрі на 1.50 хвилині. До слова, хлопці дадуть цієї п'ятниці свій концерт на центральній площі міста "За майбутнє БЕZ ВІЙНИ".

http://youtu.be/z7Rn2tzNbaY

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно