Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Два знайдені газові пістолети поблизу Ключарок здали до міліції

Два знайдені газові пістолети поблизу Ключарок здали до міліції

Два знайдені газові пістолети поблизу Ключарок здали до міліції
Звільняються від кримінальної відповідальності лише ті громадяни, які добровільно здадуть зброю до міліції До Мукачівського міського відділу міліції за період проведення заходів щодо добровільної...

Звільняються від кримінальної відповідальності лише ті громадяни, які добровільно здадуть зброю до міліції

ВІДЕО ДНЯ

До Мукачівського міського відділу міліції за період проведення заходів щодо добровільної здачі зброї, свідомі громадяни здали 2 газові пістолети.

Міністерством внутрішніх справ України з 04 по 21 березня 2014 року проводиться так званий місячник добровільної здачі вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин та спеціальних засобів, у тому числі неправомірно вилученої у правоохоронних органів та спеціальних служб.

Реклама

Так, мешканці Мукачівщини принесли до міського відділку міліції два газові пістолети, які знайшли на узбіччі дороги, поблизу с. Ключарки.

Нагадаємо, що громадяни, які добровільно здадуть в органи внутрішніх справ мисливську вогнепальну, газову, холодну зброю, спецзасоби вітчизняного виробництва для відстрілу набоїв, споряджених гумовими кулями, боєприпаси і вибухівку, що зберігаються у них незаконно, будуть звільнені від кримінальної та адміністративної відповідальності.

Реклама

Адже за Кримінальним кодексом України, а саме ч.1. ст. 263 - носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збування вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу караються позбавленням волі на строк від двох до п`яти років.

Для отримання детальних роз’яснень просимо звертатися у дозвільну службу Мукачівського міського відділу міліції за адресою: м.Мукачево, вул.Маргітича,48 (адмінбудівля колишнього райвідділу міліції).

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно