Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Студенти-журналісти провели свято "Інформаційна миска"

Студенти-журналісти провели свято "Інформаційна миска"

23 вересня студенти відділення журналістики провели по-особливому. Разом із викладачами вони вирушили на «Скалку», щоб влаштувати фестиваль «Інформаційна миска». До речі, захід уже є традиційний, адже відбувається вп’яте.

ВІДЕО ДНЯ

Цього року до свята медійників долучилося новостворене відділення реклами та піару. Отже, дозвілля на свіжому повітрі виявилося вдвічі веселішим. Молодь розводила багаття, вчилася варити боґрач, брала участь у спортивних змаганнях тощо. Студенти представляли свої курси: жартували, співали, розповідали про символічне число, вводили в оману присутніх для досягнення ефективності виступу.

На фесті діяла анонімна пошта, тому охочі могли написати листи. Згодом їх зачитували під гучні овації та сміх. Чимало повідомлень адресували викладачам. Здебільшого це були слова вдячності, компліменти та прохання відпустити з пар. Також на "інфомисці" четвертокурсники знімали випуск новин, чим привертали увагу більшості.

Реклама

Наприкінці дня відбулася дискотека, де запальні танці продемонстрували навіть викладачі. До слова, такі події згуртовують, роблять стосунки студентів із їхніми наставниками більш дружніми.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно