Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Родини тячівських бійців АТО будуть взимку забезпечені дровами

Родини тячівських бійців АТО будуть взимку забезпечені дровами

Родини тячівських бійців АТО будуть взимку забезпечені дровами

Незабаром зима. Тож питання забезпечення дровами учасників АТО актуальне як ніколи.

ВІДЕО ДНЯ

Саме з приводу цього відбулася нарада голови Тячівської райдержадміністрації Василя Дем’янчука з керівниками державних лісогосподарських підприємств району, – йдеться у повідомленні Тячівської РДА.

Участь в обговоренні питань порядку денного також взяв новопризначений начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурга.

Реклама

Відтак було наголошено, що робота із забезпечення дровами сімей призваних, поранених та загиблих військовослужбовців в зоні АТО, триває. До керівництва лісових господарств було доведені списки, комусь дрова уже доставлено, для інших їх заготовляють.

- Взимку потреба в дровах серед населення буди лише збільшуватися, і щоб не створювати ажіотажу маємо забезпечити дровами всіх учасників АТО до настання холодів, - наголосив Василь Дем’янчук.

Реклама

Однак як повідомили керівники на даний час проблемою залишається доставка дров через відсутність транспорту в лісгоспах, більшу частину якого відправлено в АТО. Тож було прийнято рішення залучитись допомогою підприємців, благодійників та всіх небайдужих які мають спецтехніку.  

Окрім цього, голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук порушив питання стану доріг гірських населених пунктів, які цьогоріч інтенсивно ремонтуються. Однак відновлені автошляхи можуть постраждати через перевантажені деревиною лісовози. Так, на одній із сесій Тячівської районної ради було прийнято рішення про обмеження руху автотранспортних засобів загальною вагою понад 24 т та заборону буксирування лісовозами порожніх причепів. 

І хоч контроль за виконанням цього рішення покладено на УДАІ УМВС у Тячівському районі Закарпатської області та управління Укртрансінспекції в Закарпатській області, однак це не означає, що лісівники повинні стояти осторонь цієї проблеми. Кожен керівник повинен забезпечити дотримання норм  загрузки лісовозів на території свого господарства.

Реклама

На нараді також було обговорено інші актуальні питання розвитку лісової галузі району та шляхи  їх вирішення.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно