Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові видатним особам міста вручили відзнаки

У Берегові видатним особам міста вручили відзнаки

В рамках проведення Днів Європейської культури відбулася позачергова урочиста сесія міської ради, яка проходила у стінах Закарпатського угорського інституту ім.Ференца Ракоці.

ВІДЕО ДНЯ

"Незвична сесія ще й тому,- каже завідуючий організаційним відділом міськради Іван Бабинець,- що крім депутатів різних рівнів та керівників міських та районних структур, на урочисте засідання запросили представників духовенства, дипломатичних установ, що діють на теренах регіону, почесних громадян Берегова та лауреатів відзнаки "Pro Urbe" ( "За місто").

Після виконання державних Гімнів України та Угорщини, присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять знаних осіб міста, які протягом даної каденції депутатського корпусу відійшли у Вічність.Перед присутніми виступили керівники депутатських фракцій і груп міської ради Ольга Бізіля, Петро Вереш, Микола Якимець та Самуел Горкої, які щиро дякували своїм колегам за пророблену протягом 2010-2015 років роботу і бажали всім бути обраними на новий строк.

Реклама

Родзинкою зібрання стало вручення високих відзнак. Так, пам’ятну нагороду "Про урбе" ("За місто") цього разу присудили керівнику Угорської реформатської служби допомоги Шандору Палу, котрий майже щотижня привозить у місто та регіон гуманітарні вантажі з найнеобхіднішими речами для нужденних та малозабезпечених. Почесними грамотами міського голови відзначено велику групу берегівчан – усього 19 осіб, які вносять посильний вклад у розвиток Берегова та його спільноти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно