Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Попри дощ, у Берегові змагались у приготуванні юшки

Попри дощ, у Берегові змагались у приготуванні юшки

В рамках святкування Днів європейської культури міста Берегова 26 вересня, не зважаючи на дощову погоду, відбувся конкурс з приготування рибної юшки (ухи).

ВІДЕО ДНЯ

На березі Верке у парку «Оазис» бажаючі мали можливість скуштувати шість різновидів ухи. А саме: угорську, як готують у містах Сегед (гостра, як вогонь), з Бая (з локшиною), а також Тисянську (перчену в міру).

Цікаво, що частина публіки віддала перевагу українській рибній юшці. Також поза конкурсом, смажили коропа з картоплею. Після оцінки страв, жюрі перше місце присудило команді «Спілки закарпатських угорських багатодітних сімей» (3 тис. гривень), друге - команді ТОВ «Водоканал Карпатвіз» (2 тис. гривень), третьє команді БФ по захисту історичних і культурних цінностей міста Берегова «900 років Берегсас» (1 тис. гривень).

Реклама

Подяки і 500 гривень отримали Надь Золтан, Саболч Дебрецені і Василь Товт.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно