Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Лев Підлісецький: "Мукачево – це остання зупинка перед Європою"

Лев Підлісецький: "Мукачево – це остання зупинка перед Європою"

Лев Підлісецький: "Мукачево – це остання зупинка перед Європою"
"Мукачево має перфектну локацію для залучення іноземних туристів. Ваше місто може зайняти нішу велосипедного та зеленого туризму", – зазначив Народний депутат України.

Сьогодні у прес-центрі "Панорама" відбулась розмова з народним депутатом України 8-го скликання, екс-президентом Львівського туристичного альянсу Левом Підлісецьким.

ВІДЕО ДНЯ

Журналісти та громадські активісти разом з нардепом порушували проблему розвитку туризму у місті над Латорицею. Народний обранець зауважив, що місто над Латорицею має чудові перспективи завдяки своєму розташуванню.

"Мукачево має перфектну локацію для залучення іноземних туристів. Ваше місто може зайняти нішу велосипедного та зеленого туризму. Оскільки Закарпаття - це винний край, то можна позиціонувати себе, як місто доброго вина. Також обов’язково варто використовувати прикордонне розташування. Тому Ваше місто можна назвати останньою зупинкою перед Європою, де варто зупинитись", – мовив депутат Верховної Ради України.

Реклама

Окрім того, на думку Лева Підлісецького, завдяки своїй багатонаціональності місто може розвивати інфраструктуру для сусідніх країн. "Як у Львові працює call-центр для німецької авіакомпанії "Lufthansa", так і у Мукачеві можуть спокійно працювати call-центри для Угорщини та угорськомовної громади Закарпаття, яка є тут чисельною. Адже у Вас живуть чимало осіб, які вільно володіють угорською та словацькою мовами", – сказав політик.

Лев Підлісецький: "Мукачево – це остання зупинка перед Європою" – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно