Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Москаль назвав ганьбу Закарпаття, яку більше не допустять

Москаль назвав ганьбу Закарпаття, яку більше не допустять

Геннадій Москаль провів розширену нараду за участі керівників обласних підрозділів МВС, СБУ та прокуратури, а також голів районних держадміністрацій. Головна тема наради – протидія підкупу виборців на місцевих виборах 25 жовтня.

ВІДЕО ДНЯ

- Практика підкупу виборців поширена по всій Україні, але для Закарпаття вона особливо актуальна, - наголосив Г.Москаль. – Деякі партії добиваються результатів тільки завдяки грошам. Вони роками знаходилися при владі, тому мають бази даних соціальних служб і знають, кому слід заносити гроші. У селах усі прекрасно знають, хто саме розносить гроші перед голосуванням. Це ганьба, якої ми більше не допустимо на Закарпатті! І коли якісь народні депутати починають піднімати з цього приводу крик, значить, їм наступили на боляче місце.

Законодавець дав нам усі можливості не допустити підкупу виборців. Тепер за купівлю (так само, як і за продаж) голосів передбачена сувора кримінальна відповідальність аж до 7 років позбавлення волі. Наша мета – документувати факти підкупу й притягати їх учасників до кримінальної відповідальності. Якщо хтось знає про подібні факти, але з якихось причин не хоче писати заяву в правоохоронні органи, прошу повідомляти про це мені через приймальню ОДА. Я організую виїзд опергрупи й особисто прибуду на місце злочину.

Реклама

У ході наради силовики та керівники районів отримали чіткі рекомендації та вказівки щодо того, як протидіяти спробам підкупу, що будуть здійснюватися напередодні виборів. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно