Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівцям стане легше їздити до Праги

Мукачівцям стане легше їздити до Праги

Сучасна європейська транспортна компанія LEO Express від сьогодні розпочинає попередній продаж квитків на рейс Мукачево – Ужгород – Прага, який курсуватиме щоденно, починаючи з 16 жовтня 2015 року.

ВІДЕО ДНЯ

Закарпатці розпочнуть свою подорож у комфортабельному автобус з Мукачева, далі через Ужгород, Вишнє Німецьке та Михайлівці прямо до залізничного вокзалу в м. Кошице. Там пасажири пересідатимуть на сучасний потяг, на борту якого пасажирам пропонуються послуги на найвищому рівні і дуже швидко. При цьому квитки з Мукачева до Праги коштуватимуть від 21 євро.

"Ми хочемо запропонувати мешканцям Михайлівців та навколишніх населених пунктів легше сполучення з Прагою за стандартами, які ми, як приватний перевізник, вже сьогодні пропонуємо подорожуючим з Кошиць. Ми включаємо в це добре харчування, Wi-Fi, широкий вибір фільмів та інших послуг від наших стюардів та служби охорони. Це завжди з особливим наголосом на найкращі ціни на ринку. Також ми бажаємо наблизити регіон Західної України, який є історично дуже близьким нам. Регіон Закарпаття є цікавим як з точки зору туристичного потенціалу, так і з точки зору регулярного транспортного сполучення для працюючих" – підкреслив Петер Коглер, представник компанії LEO Express.

Реклама

У Кошицях автобус зупиняється поблизу залізничного вокзалу, відтак пасажирам забезпечена зручна пересадка для подальшого залізничного сполучення. Пасажири з Мукачева прибудуть до Праги о 8:06 (UTC +1).

На борту автобусів і потягів для пасажирів працюють професійно підготовлені стюарди, водночас у потязі присутня служба охорони.

Реклама

На шляху до Праги потяг зупиняється далі на станціях Кошице, Кісак, Спішска Нова Вес, Попрад – Татри, Штрба, Ліптовский Мікулаш, Ружомберок, Врутки, Жіліна, Чадца, Тржінец, Чеський Тєшін, Карвіна, Дєтмаровіце, Богумін, Острава, Граніце на Мораві, Пршеров, Оломоуц, Пардубіце та Прага. Від 14 грудня потяг буде також зупинятись у Пряшеві, Коліні та Забржегу на Мораві.

Квитки можна придбати в інтернеті, або ж на автовокзалі в Мукачеві і Ужгороді. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно