Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті готуються до прийому іноземних делегацій

На Закарпатті готуються до прийому іноземних делегацій

Сьогодні, 2 жовтня відбулась робоча нарада під керівництвом першого заступника голови облради Михайла Поповича з питань організації візитів до Закарпаття делегацій з Каунаського районного самоврядування Литовської Республіки, Краю Височина та Пардубицького краю Чеської Республіки, намічених на середину жовтня.

ВІДЕО ДНЯ

У роботі наради взяли участь керівники ряду районів і міст, освітніх установ і громадських організацій, з якими співпрацюють чеські партнери, працівники виконавчого апарату облради.

Михайло Попович окреслив мету приїзду гостей. Зокрема, з литовськими гостями планується підписання угоди про співпрацю. Під час нинішнього візиту делегації Пардубицького краю передбачено підписати проект Меморандуму про поглиблення співпраці між Закарпатською обласною радою і Пардубицьким краєм у інвестиційній,економічній,соціальній, освітній та культурній сферах. Зокрема, сторони заявляють про підтримку реалізації 4 інвестиційних проектів у освітніх закладах Ужгородського та Перечинського районів, – зазначили у прес-службі Закарпатської облради.

Реклама

Делегацію Краю Височина на чолі з гетьманом Їржі Бєгоунеком запрошено 15-16 жовтня урочисто ввести у дію завершені спільні проекти. А їх нинішнього, 2015 року, у дошкільних та загальноосвітніх закладах області реалізується понад 20 (з капітального ремонту, енергозбереження) загальною вартістю понад 17 мільйонів гривень. На їх реалізацію майже 5 мільйонів, або третину вартості, фінансує через благодійний фонд «Віза» Край Височіна. Також більше 5 мільйонів на це виділено з обласного бюджету. Частина з них уже завершені, частина – на стадії завершення.

Тому заплановані візити матимуть надзвичайно важливе значення для громад нашого краю. Намічені зустрічі будуть сприяти тому, щоб в повній мірі обговорити всі питання та реалізувати проекти з надання фінансової допомоги для розвитку місцевих громад.

Реклама

У ході наради були детально обговорені важливі моменти організації візитів, зустрічей представників органів влади та громадськості із іноземними гостями.

Відповідальним працівникам дано низку доручень та рекомендацій щодо підготовки зазначених візитів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно