Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мустафа Найєм та Сергій Князєв дали старт навчанню нових поліцейських Закарпаття

Мустафа Найєм та Сергій Князєв дали старт навчанню нових поліцейських Закарпаття

Мустафа Найєм та Сергій Князєв дали старт навчанню нових поліцейських Закарпаття

Сьогодні в Ужгороді, в адмінбудівлі факультету післядипломної освіти УжНУ, начальник закарпатської міліції Сергій Князєв і народний депутат України Мустафа Найєм презентували початок навчання нових патрульних поліцейських.

ВІДЕО ДНЯ

Загалом до лав нової патрульної поліції Закарпаття запрошено 250 юнаків і дівчат з-понад три з половиною тисяч кандидатів, які здали анкети. Пройшли найкращі, які успішно подолали всі етапи відбору. До речі, більшість кандидатів мають вищу освіту, а серед цих 250 – і чотири десятки діючих правоохоронців, – повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Вітаючи кандидатів у нову патрульну поліцію, начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв наголосив, що вони є озброєним органом виконавчої влади. Повинні поважати себе та громадян, боротися з правопорушниками. Хто чесно працюватиме, той служитиме народу, а з порушниками Закону й дисципліни прощатимуться без жалю.   

Реклама

Очільник міліції краю також висловив сподівання, що ті поліцейські, хто має вищу освіту, за рік можуть перейти з патрульної служби в слідство, стати детективами тощо. Кваліфіковані освічені кадри завжди потрібні.

Мустафа Найєм та Сергій Князєв дали старт навчанню нових поліцейських Закарпаття – 01
Реклама

Серед нових поліцейських є й чотири десятки діючих правоохоронців, а також чемпіон України з бойових єдиноборств. Полковник Князєв висловив сподівання, що діючі міліціонери привнесуть у нову поліцію тільки свій службовий досвід, а не той міліцейський негатив, який, на жаль, теж має місце. 

До кінця грудня кандидати пройдуть заключне навчання, після чого нові патрульні поліцейські вийдуть на вулиці Ужгорода й Мукачева, замінивши ДАІ та патрульну службу.

Мустафа Найєм та Сергій Князєв дали старт навчанню нових поліцейських Закарпаття – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно