Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Окрім того, що на перехресті вулиць Сороча-Підгорянська встановили бетонні блоки, там ще чергуватиме і наряд ДАІ (ОНОВЛЕНО)

Окрім того, що на перехресті вулиць Сороча-Підгорянська встановили бетонні блоки, там ще чергуватиме і наряд ДАІ (ОНОВЛЕНО)

Окрім того, що на перехресті вулиць Сороча-Підгорянська встановили бетонні блоки, там ще чергуватиме і наряд ДАІ (ОНОВЛЕНО)
Під час спільної наради за участі прокурора м.Мукачева Євгена Ісара, міського голови Золтана Ленд’єла, начальника Мукачівського міськвідділу міліції Василя Швенди та керівництва ДАІ Закарпатської...

Під час спільної наради за участі прокурора м.Мукачева Євгена Ісара, міського голови Золтана Ленд’єла, начальника Мукачівського міськвідділу міліції Василя Швенди та керівництва ДАІ Закарпатської області та м.Мукачева було вирішено питання про встановлення спеціальних дорожніх знаків щодо обмеження руху вантажних автомобілів по вул.Сороча в м.Мукачеві.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, що 10 лютого цього року по вул.Сорочій в м.Мукачеві, якою раніше рухались вантажні автомобілі, було встановлено бетонні блоки, які обмежували рух великогабаритного транспорту. Проте такий нетрадиційний варіант обмеження руху не може діяти постійно.

Саме тому було прийняте рішення щодо демонтажу бетонних обмежувачів і встановлення відповідного знаку «Рух з причепом заборонено» під пунктом 3.4 Правил дорожнього руху України. Дорожній знак забороняє рух вантажних автомобілів і тракторів з причепами будь-якого типу, а також буксирування механічних транспортних засобів. В свою чергу рух легкових автомобілів з причепами в зоні дії знака не забороняється.

Реклама

Не поширюється дія знака на транспортні засоби, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні. У таких випадках транспортні засоби повинні в’їжджати до позначеної зони і виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення.

Окрім того, на вказаній ділянці дороги з перехрестя вулиць Сороча-Підгорянська до виїзду на вулицю Сороча зі сторони вулиці Свалявської чергуватиме наряд ДАІ з метою контролю за дотриманням Правил дорожнього руху та профілактики порушень на вказаній автодорозі.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно