Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Виноградівщині боротимуться з корупцією у медичних закладах району

На Виноградівщині боротимуться з корупцією у медичних закладах району

На Виноградівщині боротимуться з корупцією у медичних закладах району

Учора, 7 жовтня під керівництвом заступника голови Виноградівської райдержадміністрації Єви Данич відбулася нарада, під час якої обговорено хід виконання заходів, направлених на боротьбу з корупцією в закладах охорони здоров’я району. У нараді брали участь керівник апарату райдержадміністрації Юрій Продан, юристконсультант Виноградівської районної лікарні Рената Король, керівники та спеціалісти структурних підрозділів райдержадміністрації.

ВІДЕО ДНЯ

Начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Леся Королевич інформувала, що з метою запобігання корупції в лікувальних закладах району, виданий наказ відділу охорони здоров’я Виноградівської райдержадміністрації від 22 вересня 2014 року № 155 "Про затвердження заходів відділу охорони здоров’я, спрямованих на запобігання та виявлення корупції". У всіх медичних закладах району на інформаційних стендах розміщена інформація "Про права та обов’язки пацієнтів". Щоквартально на медичних радах охорони здоров’я заслуховується інформація про аналіз заяв, скарг, звернень громадян, які надходять у відділ охорони здоров’я та районну лікарню. В результаті вжитих заходів, протягом 2014-2015 рр. повідомлення про корупційні правопорушення по відділу охорони здоров’я райдержадміністрації не надходили, – стверджують у Виноградівській РДА.

Єва Данич зауважила, що дотримання закладами охорони здоров’я законодавства, направленого на запобігання проявів корупції, сприятиме виробленню позитивного іміджу та укріпленню довіри громадян до медичних працівників як району, так і країни загалом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно