Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції зустрівся з громадою Ракошина

Заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції зустрівся з громадою Ракошина

Заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції зустрівся з громадою Ракошина

Днями у c. Ракошино Мукачівського району заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції Валерій Горват провів виїзний прийом громадян. Підполковник міліції обговорив із місцевою громадою існуючі проблеми та шляхи їх вирішення.

ВІДЕО ДНЯ

Питання, які порушували мешканці села, були різні. Звучали і прохання, які не стосувалися компетенції міліції, однак люди змогли отримати консультацію, яким чином і в яких інстанціях можна вирішити їх проблему, – інформує Мукачівський МВ УМВС.

Так, серед перших були члени громадського формування. Вони подякували за роботу дільничних інспекторів міліції, зокрема старшому дільничному майору міліції Юрію Довгомелі, який вже понад сім років обслуговує дану дільницю. В свою чергу, Валерій Іванович пообіцяв, що така робота буде тривати і надалі, та подякував чоловікам за добрі слова на адресу правоохоронців.

Реклама

Наступний мешканець села Ракошино, який записався на прийом,  скаржився на протиправні дії ромського поселення, що у с. Домбоки. Тому він звертається з проханням до правоохоронця збільшити у них кількість дільничних інспекторів міліції та звільнити останніх від додаткових навантажень по роботі. Щоб дільничні інспектори займались виключно наведенням порядку в селах, оскільки Ракошинська сільська рада обслуговує 5 населених пунктів.

Голова громадського формування с.Ракошино Сергій Мартин звернув увагу на необхідність облаштування так званих «лежачих поліцейських» у селі. Оскільки рух на даній трасі інтенсивний, до того ж є аварійно небезпечним та на якій останнім часом зареєстровано  низку ДТП, зокрема, зі смертельними наслідками. До того ж уже протягом довгого часу не працюють світлофори, що так само ускладнює місцевим мешканцям, а особливо дітям переходити дорогу.

Реклама

Заступник керівника міліції поспілкувався із активістами села, дізнався про проблеми, які можливо вирішити за допомогою правоохоронців, було заплановано проведення спільних заходів щодо покращення правопорядку у селах.

На завершення Валерій Іванович поспілкувався з присутніми щодо недопущення порушення виборчого законодавства. Наголосив, що у Мукачівському міськвідділі міліції діє телефон "гарячої лінії" за номером (03131) 5-64-48, а також "102" на який мешканці Мукачева та Мукачівського району в разі отримання інформації про будь-які факти порушення виборчого законодавства, прохання повідомляти про це в правоохоронні органи.

– Одним з пріоритетних завдань міліції – є необхідність максимально наблизити діяльність міліції до потреб громадян, – коментує підполковник міліції Валерій Горват. – Саме з цією метою керівники постійно проводять робочі зустрічі з місцевими мешканцями. Адже в безпосередньому діалозі зміцнюється довіра населення до міліції. А ще мені приємно, що сьогодні не пролунало жодної скарги в бік правоохоронців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно