Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські правоохоронці розповідали школярам про крадіжки та збут наркотичних засобів (ФОТО)

Мукачівські правоохоронці розповідали школярам про крадіжки та збут наркотичних засобів (ФОТО)

Мукачівські правоохоронці розповідали школярам про крадіжки та збут наркотичних засобів (ФОТО)
В рамках проведення тижня правових знань в м.Мукачеві працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей провели лекцію-бесіду зі старшокласниками навчальних закладів міста. Одна з таких...

В рамках проведення тижня правових знань в м.Мукачеві працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей провели лекцію-бесіду зі старшокласниками навчальних закладів міста. Одна з таких зустрічей відбулася днями у загальноосвітній школі №1.

ВІДЕО ДНЯ

Зростання рівня злочинності серед неповнолітніх є однією з болючих проблем нашого суспільства. Правопорушення, вчинені підлітками, нині становлять вагомий відсоток від загальної кількості злодіянь, знижується і вік неповнолітніх правопорушників, зростає кількість тяжких злочинів серед цієї вікової категорії.

На черговій зустрічі з дітьми правоохоронці сектору кримінальної міліції у справах дітей Юрій Муха та Марина Ільтьо провели роз'яснювально-профілактичну бесіду щодо вчинення правопорушень у підлітковому середовищі, а особливо крадіжок серед школярів. Також працівники міліції розповіли учням про кримінальну, адміністративну та цивільно-правову відповідальність неповнолітніх, про негативні наслідки вживання алкоголю, наркотиків та тютюнопаління.

Реклама

Мукачівські правоохоронці навели приклади затримання осіб за незаконне зберігання та збут наркотичних засобів. Учні в свою чергу «засипали» міліціонерів питаннями. Їх цікавило все: яка відповідальність настає за зберігання та збут наркотиків, як лікують наркозалежних осіб, як правоохоронці знаходять крадені речі, куди і як звертатись у разі крадіжки чи пограбування? На всі питання правоохоронці надали ґрунтовні відповіді.

Наприкінці зустрічі учні та педагоги подякували працівникам міліції за цікаву пізнавальну лекцію і побажали бачити їх у якості своїх гостей і надалі.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Мукачівські правоохоронці розповідали школярам про крадіжки та збут наркотичних засобів (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно