Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліціонер, який не відреагував на прохання чоловіка про допомогу, написав рапорт на звільнення

Міліціонер, який не відреагував на прохання чоловіка про допомогу, написав рапорт на звільнення

Міліціонер, який не відреагував на прохання чоловіка про допомогу, написав рапорт на звільнення

Нещодавно в одному із кафе Виноградова трапилась історія, деталі якого стали відомими тільки тепер. Зі слів потерпілого, після зауваження одному молодому хлопцю з компанії, яка відпочивала в кафе по вулиці Чкалова, хлопці, які були напідпитку, хотіли спочатку його побити, а потім почали переслідувати  на машині зі словацькими номерами, погрожуючи при цьому пістолетом. Чоловік одразу повідомив про інцидент Виноградівський райвідділ міліції, але на місце події так ніхто і не приїхав. Йому сказали- "прийдіть до нас і напишіть заяву".

ВІДЕО ДНЯ

Після розголосу в ЗМІ, Виноградівський РВ УМВС опублікував спростування з таким змістом: "Повідомлення, яке надійшло від мешканця міста Виноградів про те, що невідомі громадяни погрожують йому пістолетом одразу ж було зареєстроване в журналі Єдиного обліку і на місце пригоди було направлено наряд державної служби охорони та групи патрульної служби, що у той період патрулювали місто і знаходилися в районі скоєння події.

Заявник в той же час приїхав до райвідділу, де заявив про дане правопорушення і разом з резервною слідчо-оперативною групою виїхав на місце пригоди. Вказаного автомобіля і громадян на місці пригоди виявлено не було, працівники міліції опитали можливих свідків та очевидців даної події і провели заходи щодо виявлення даних осіб. Правоохоронці встановили особи громадян. Триває перевірка щодо всіх обставин події. По її завершенні буде вирішено питання щодо наявності в діях осіб кримінального правопорушення передбаченого статтею 129 Кримінального кодексу України ( Погроза вбивством)."

Реклама

Паралельно, Федір Щубер подав звернення від ГФ  "Апологет" у міськвідділ міліції, і отримав днями відповідь.

 

Реклама
Міліціонер, який не відреагував на прохання чоловіка про допомогу, написав рапорт на звільнення – 01

Як запевнила прес-секретар УМВС  у Закарпатській області, керівник УМВС України в Закарпатській області Сергій Князєв пообіцяв найближчим часом навідатися до Виноградова і провести прийом громадян, щоб дізнатися з перших вуст про діяльність місцевої міліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно