Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліція затримала розповсюджувачів так званого "чорного" піару

Міліція затримала розповсюджувачів так званого "чорного" піару

Міліція затримала розповсюджувачів так званого "чорного" піару

Учора, 11 жовтня, у Великоберезнянському районі працівники міліції виявили трьох місцевих жителів, які розповсюджували по селах району передвиборчі листівки провокаційного характеру, до того ж – без необхідних вихідних даних. Чоловіків притягнуто до адміністративної відповідальності. Правоохоронці з’ясовують походження незаконної агітпродукції. 

ВІДЕО ДНЯ

В окремих населених пунктах Закарпаття з’явилися агітаційні листівки з текстом «Влада і бандити разом йдуть на вибори». Ця агітаційна продукція не містить жодних вихідних даних. Вона розповсюджувалася по поштових скриньках, розклеювалася на вулицях міст і сіл, – повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області. 

Появу такої продукції з ознаками "чорного піару" щодо кількох політичних партій зафіксовано у містах Мукачево, Виноградів, Перечин, селищі Великий Березний тощо. 

Реклама

Вчора, 11 жовтня, до міліції звернувся пенсіонер із с. Волосянка Великоберезнянського району, який повідомив про те, що він виявив на вулиці с.Ужок листівку вказаного змісту. 

Правоохоронці встановили осіб, які займались розповсюдженням даної агітпродукції в селах Великоберезнянського району. Дане правопорушення скоїли три місцевих жителя віком 27, 28 і 31 року. 

Реклама

Чоловіки зізналися у скоєнні правопорушення. Їх притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.212-13 (Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Походження агітпродукції тепер з’ясовують правоохоронці.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно