Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Берегівчани відзначили День захисника України святковим концертом

Берегівчани відзначили День захисника України святковим концертом

Берегівчани відзначили День захисника України святковим концертом

14 жовтня відзначаємо не лише день Покрови Пресвятої Богородиці та українського козацтва, а й з донедавна і День захисника Вітчизни, який змінив радянське 23 лютого.

ВІДЕО ДНЯ

З 2015 року він є державним святом і неробочим. З цієї нагоди повсюдно проходять вшанування мужніх оборонців нашої країни, їх героїчних подвигів.

"Це свято увібрало в себе багаті та славні ратні традиції, уособлює мужність та героїзм захисників та визволителів рідної землі на всіх етапах історії, – каже режисер Берегівського українського народного драматичного театру ім.Ярослави Бандурович Ольга Матей. – Саме в такому колючі старались побудувати святкову програму для наших колишніх і теперішніх воїнів, яка відбулася 13 жовтня в міському Будинку культури".

Реклама

Винуватців свята тепло вітали представники влади, військовий комісар Берегівщини. Велику групу захисників, учасників АТО, інших бойових дій відзначили грамотами та подяками. Батькам полеглих на Сході України берегівчан вручили букети квітів. Пам’ять героїв вшанували хвилиною мовчання.

Святкову програму під бурхливі оплески присутніх відкрив духовий оркестр бойової закарпатської 128-ї гірсько-піхотної механізованої бригади. Відтак, сценою заволоділи вихованці Берегівського медичного коледжу, які подарували вдячним глядачам патріотичні літературно-музичні композиції, популярні українські пісні.

Реклама

Стоячи аплодувала аудиторія Діані Каналош, Евеліні Андрейко, Аліні Молнар, Юліані Мигалко, Миколі Медведєву, Анатолію Огару, дуету у складі Оксани Пекун та Аксенії Безик,а також іншим виконавцям.

Щиро дякували зі сцени студенти за відвагу і мужність викладачу коледжу, знаному футболісту й арбітру Сергію Гецко, який добровільно пішов захищати цілісність і незалежність нашої держави в зону АТО. Теплі слова подяки звучали й на адресу присутніх в залі інших учасників бойових дій та їх батьків.

Урочистість завершилась оригінальним музичним номером у виконанні духового оркестру, який розчулені берегівчани теж супроводжували бурхливими оплесками сто

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно