Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Провідні ЗМІ України з’їхалися до Мукачева, щоб поговорити з мером про фестиваль "Червене вино – 2014" (ФОТО)

Провідні ЗМІ України з’їхалися до Мукачева, щоб поговорити з мером про фестиваль "Червене вино – 2014" (ФОТО)

Провідні ЗМІ України з’їхалися до Мукачева, щоб поговорити з мером про фестиваль "Червене вино – 2014" (ФОТО)
У суботу, 11 січня 2014 року, в малому залі виконавчого комітету Мукачівської міської ради відбувся діалог за “круглим столом” за участі міського голови Золтана Ленд'єла, його першого заступника...

У суботу, 11 січня 2014 року, в малому залі виконавчого комітету Мукачівської міської ради відбувся діалог за “круглим столом” за участі міського голови Золтана Ленд'єла, його першого заступника Ернеста Нусера, заступника міського голови Михайла Лабоша та представників провідних медіа України: кореспондента газети “Новая Газета” в Україні Ольги Мусафірової, репортера телеканалу ICTV Володимира Горковенка, кореспондента газети “Комсомольская правда” в Україні Наталії Мелещук, головного редактора інтернет сайту www.NEWSru.ua Ольги Лен, головного редактора інформаційної агенції РБК-Україна Антона Подлуцького, керівника інформаційного агенства “Українські новини” Дениса Безлюдько та інших.

ВІДЕО ДНЯ

Питання, які цікавили присутніх гостей стосувалися проведенню фестивалю-конкурсу “Червене вино”, на які міський голова Золтан Ленд'єл дав вичерпні відповіді. Інформував гостей про виноробство на Закарпатті та в Мукачеві загалом, так як воно є одним із видів діяльності, яке століттями передається від покоління до покоління. Також розповів про заснування фестивалю “Червене вино”, його традиції, про що самі присутні зможуть переконатися побувавши на святі, який цьогоріч проводиться вже вдев'ятнадцяте.

Провідні ЗМІ України з’їхалися до Мукачева, щоб поговорити з мером про фестиваль "Червене вино – 2014" (ФОТО) – 01
Реклама

Ернест Нусер розповів про відродження виноградників на Замковій горі. Саме ця місцевість є хорошим підгруном для вирощування виноградної лози. В Італію вже відправлено проби грунту гори для підбору садженців винограду, які будуть посаджені саме на Замковій горі для виготовлення вино. Тож, на майбутнє, замок “Паланок” буде мати свою власну винну продукцію.

Михайло Лабош ознайомив гостей про культурно-мистецькі заходи, які проходитимуть протягом фестивальних днів. Адже в цей період часу в місті проводяться виступи кращих колядницьких колективів міста та області, а також відомих сучасних гуртів.

Реклама

По завершенню зустрічі, гостей було запрошено на урочисте відкриття дев'ятнадцятого фестивалю-конкурсу “Червене вино — 2014”, де вони мали гарну нагоду переконатися у феєричному проведенні Мукачівського міського фестивалю “Червене вино”.

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

Провідні ЗМІ України з’їхалися до Мукачева, щоб поговорити з мером про фестиваль "Червене вино – 2014" (ФОТО) – 02
Реклама
Провідні ЗМІ України з’їхалися до Мукачева, щоб поговорити з мером про фестиваль "Червене вино – 2014" (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно