Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Підліток з Мукачівщини втік з дому аж у Чернігівщину

Підліток з Мукачівщини втік з дому аж у Чернігівщину

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернулися батьки хлопчика  з заявою про те, що їх 13-річний син ввечері 9 жовтня пішов з дому і не повернувся. Батьки підозрюють, що син міг поїхати до тітки, яка проживає в Бахманському районі Чернігівській області.  Там саме гостював їхній старший син.

ВІДЕО ДНЯ

Сама родина мешкає у смт.Чинадієво. Також батьки розповіли, що хлопець раніше ніколи не втікав із дому, – констатує Мукачівський МВ УМВС.

– Ми розіслали орієнтування з прикметами хлопця до всіх міськрайвідділів області, а також Чернігова, – розповідає в.о. начальника сектора кримінальної міліції у справах дітей Мукачева Олександр Корчнявий. – Перевіряли усі ринки, вокзали та інші місця, де міг перебувати  хлопець. Також  підтримували  зв”язок з рідним братом утікача, який був у Чернігівській області. Знайшли втікача у Бахманському районі, де той їхав в автобусі до брата.

Реклама

13-річний утікач пояснив міліціонерам, що він вирішив декілька днів погостювати у своєї тітки, де зараз проживає його старший брат. Він через інтернет-мережу забронював собі залізничний квиток до Києва й поїхав, не попередивши батьків та брата. В м.Київ він пересів на автобус, який рухався в с.Кропивне Бахманського району. 

Хлопця повернули до рідної домівки. Правоохоронці провели профілактичну бесіду з неповнолітнім про неприпустимість такої поведінки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно