Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Перечині горіла трьохкімнатна квартира

У Перечині горіла трьохкімнатна квартира

Цієї ночі горіла трикімнатна квартира у п’ятиповерховому будинку на площі 50 років Жовтня.

ВІДЕО ДНЯ

О 3.15 перед будинком багатолюдно – напівсонні люди повиходили зі своїх осель, бо почули звуки. Дехто світить ліхтариком. Електропостачання до будинку припинено. Двоє «газовиків» у формі кажуть, що у першому під’їзді перекрили газ.

– Я прокинулася від тріскоту, вийшла на балкон і побачила, що з однієї квартири валить дим, – розповідає пані Валентина. – Почала будити чоловіка. Зрозуміли, що то пожежа, викликали пожежників. Похапцем стали збирати документи. Ми проживаємо на четвертому поверсі, а пожежа – на п’ятому.

Реклама

– Пожежники зачепили драбину на наш балкон. Виявилось, що то у них найдовша драбина, яка дістає лише четвертого поверху. Потім доставляли іншу до п’ятого поверху. Ми з дружиною вийшли на вулицю, – каже пан Микола.

До місця НП приїхали дві пожежні машини. У під’їзд протягнули шланг. З п’ятого поверху йде густий дим. Люди говорять, що у квартирі проживає молода сім’я з двома неповнолітніми дітьми. Переживали, чи ті не потерпіли від вогню. Чоловік років 55-ти каже, що господаря щойно забрала швидка: «Віталій був весь побитий».

Реклама

До двох міліціонерів підходить молодий чоловік з цигаркою. Каже, що він брат господаря. «Телефоную брату, але він не бере трубку. Дружина брата з дітьми у матері ночувала. В неділю посварилися, то вона забрала речі і пішла геть», – говорить чоловік.

О 4.10 пожежники поливають водою на балконі. Жителі квартир нижніх поверхів переживають, що їхні квартири будуть залитими. О 4.40 люди починають розходитися по домівках.

О дев’ятій ранку приїхали газовики, підключили газ. За півтори години з’явилося «світло». О десятій годині люди обурюються, що досі на місце пригоди не приїхали представники прокуратури, органів місцевого самоврядування, судмедекспертиз, адже «ситуація неоднозначна». Жінка у хустці каже, що сьогодні вихідний. «Що значить: вихідний? На таке відповідні органи мають приїжджати одразу», – обурюється чоловік у шкірянці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно