Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У рамках проекту "Схід і Захід разом" діти з Донбасу вирушать на Закарпаття

У рамках проекту "Схід і Захід разом" діти з Донбасу вирушать на Закарпаття

У рамках проекту "Схід і Захід разом" діти з Донбасу вирушать на Закарпаття

День захисника України в Головному управлінні міліції Донецької області відзначили разом з молоддю. Генерал Аброськін запросив до главку школярів, які пережили жорстокі обстріли терористів у найгарячіших точках регіону, та своїх підопічних – молодих правоохоронців, що кілька місяців тому прибули на службу в органи внутрішніх справ. У рамках заходу відбулася презентація нового проекту для дітей «Схід і Захід разом», який є спільною ініціативою очільників міліції Донеччини і Закарпаття В’ячеслава Аброськіна та Сергія Князєва.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці організували для старшокласників шкіл Мар’їнки,Красногорівки, Гранітного та Чермалику подорож до Західної України, де вони поспілкуються з однолітками, розкажуть їм про те, як вони пережили жахіття війни, та обміняються культурними традиціями. «Діти війни» стануть посланцями миру, – інформує прес-служба ГУМВС України в Донецькій області.

Проект розпочався з авторської фотовиставки маріупольського журналіста і фотографа Миколи Рябченка «Між миром та війною», присвяченої трагічним подіям під час терористичної агресії та будням прифронтового Приазов’я, яка буде представлена і на Закарпатті.

Реклама

Весь воєнний період Микола фотографував будні прифронтового міста, щоб показати, як примарна межа між війною і миром. Виставка є частиною великої фотоекспозиції, яка була представлена у Маріуполі, під стінами Верховної Ради та Адміністрації Президента України в Києві. Виставка побувала в Греції та на острові Кіпр, у Польщі та Литві.

«Ви бачили те, чого не повинні бачити діти. Це не повинно повторитися, і ми зробимо усе, аби ця біль та страх залишилися тільки на фотографіях», - наголосив В’ячеслав Аброськін.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно