Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Цьогоріч “Червене вино” в першу чергу нагадує фестиваль шашлику, а вже потім вина – турист із Німеччини (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Цьогоріч “Червене вино” в першу чергу нагадує фестиваль шашлику, а вже потім вина – турист із Німеччини (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Цьогоріч “Червене вино” в першу чергу нагадує фестиваль шашлику, а вже потім вина – турист із Німеччини (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Фестиваль вина у Мукачеві у самому розпалі. Гарна репутація фесту приваблює у місто над Латорицею з кожним роком все більше туристів. Не винятком є і цей рік. Журналісти інтернет-видання...
ВІДЕО ДНЯ

Фестиваль вина у Мукачеві у самому розпалі. Гарна репутація фесту приваблює у місто над Латорицею з кожним роком все більше туристів. Не винятком є і цей рік. Журналісти інтернет-видання «Панорама Мукачева» вирішили запитати, що ж гості міста думають про культурне дійство цьогоріч.

Пан Валерій зі своєю родиною приїхали аж із Німеччини. Щоправда він тут, на Мукачівщині, як і дружина, народилися, але вже багато років мешкають за кордоном. «Протягом останніх п’яти років я планую свою відпустку саме на січень, щоб приїхати в Україну відвідати родичів та поговорити за чаркою-другою смачного вина. Фестиваль мені дуже подобається. Щоправда, цьогоріч, на мою думку, він в першу чергу нагадує фестиваль шашлику, а вже потім вина (сміється – ред.). В загальному враження дуже позитивні».

Реклама

Пані Оксана із Києва, яка відпочиває в одному із санаторіїв на Мукачівщині, приємно вражена масштабами дійства. «Мені казали мої знайомі, які були у попередні роки на фестивалі про силу-силенну людей, але щоб стільки, я не очікувала. Вражає атмосфера: всі привітні, добрі, усміхнені».

«І ваші колядування Бетлегемів – це щось , – спішно доповнює чоловік поруч, – дуже колоритно». Як виявляється, він із Одеси, також відпочиває неподалік і приїхав прикупити собі додому трохи вина. «Шкода, що завтра вже їхати назад, в Одесу. Якби знав скоріше, що тут буде так цікаво, запланував би собі і своїй родині відпустку на 2 дні довшою».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно