Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

УжНУ відзначив 70-річний ювілей

УжНУ відзначив 70-річний ювілей

Сьогодні відбулося урочисте засідання Вченої Ради Ужгородського національного університету з нагоди 70-ти річчя заснування закладу.

ВІДЕО ДНЯ

Участь у заходах взяли і науковці, народні депутати України, представники духовенства, дипломати, голова Закарпатської облради Володимир чубірка та гетьман чеського краю Пардубіце Мартін Нетоліцкі, – йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської облради.

Ректор УжНУ Володимир Смоланка зазначив, що заклад відзначає цю дату з новими здобутками.

Реклама

«Нині ми велика родина – у структурі УжНУ діє 21 факультет, 110 кафедр, 25 науково-дослідних інститутів. В нас навчаються 13 тисяч студентів, вчать 2 тисячі викладачів. Наш університет посідає 30-ту позицію в загальноукраїнському рейтингу серед 300 вищих навчальних закладів. Більше знаємо, більше можемо – наше гасло. І воно нас об’єднуємо. Візитівкою є наші випускники, серед яких чимало професіоналів, які стали гордістю країни. Ми оновлюємо заклад, ставимо перед собою нові цілі. Ми готуємося до громадського обговорення нового статуту університету», – зазначив ректор.

Володимир Чубірко зачитав вітальну грамоту голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана, а також привітав студентів і викладачів УжНУ з святом.

Реклама

«Вітаю рідний заклад, в якому мав честь навчатися. Нині УжНУ є осередком вищої освіти Закарпаття та провідним науковим центром. Університет за сприяння влади отримав нових партнерів з ЄС. І нині завдяки УжНУ реалізовується ряд наукових проектів з партнерами з Європи. Ви реальними кроками підтримуєте євроінтеграцію нашої країни». – вважає керівник ради.

Опісля він вручив ряд викладачам УжНУ почесні грамоти облради.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно