Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Подарунки на Різдво презентували благодійники для дітей з Домбоківської школи-інтернату (ФОТО)

Подарунки на Різдво презентували благодійники для дітей з Домбоківської школи-інтернату (ФОТО)

Подарунки на Різдво презентували благодійники для дітей з Домбоківської школи-інтернату (ФОТО)
Приємний і несподіваний сюрприз для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування підготували благодійники на другий день Різдва. В рамках соціальної акції "Не залишайся байдужим",...
ВІДЕО ДНЯ

Приємний і несподіваний сюрприз для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування підготували благодійники на другий день Різдва. В рамках соціальної акції "Не залишайся байдужим", організованої мережею ковзанок «Ice Land» та директором компанії «ORIFLAMЕ» Оленою Тетеуцою  (м. Мукачево) за підтримки газети "Панорама", активісти навідались в Домбоківську спеціалізовану загальноосвітню школу-інтернат, щоб передати подарунки для дітвори.

Почесну місію вручення подарунків виконав символ мережі ковзанок, ведмедик на ім'я "Роуз". Окрім того, в ході зустрічі один із координаторів акції Лілія Гвоздьо запросила дітлахів на безкоштовний сеанс катання на ковзанці.

Реклама

Як зазначила директор навчального закладу Любов Лавер, її вихованців відвідували різні казкові герої, такі як Дід Мороз, Снігуронька, але справжній полярний ведмедик у закладі вперше. Варто зазначити, що "Роуз" припав до душі малечі, і та довго не відпускала його. Символічні фото, обійми і найголовніше - посмішка на обличчі дітей, які потребують уваги - основний успіх цієї зустрічі.

Благодійники пообіцяли частіше навідуватись в цей навчальний заклад, оскільки такі діти потребують уваги не лише вихователів, але й оточуючих людей.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно