Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Геннадій Москаль відвідав підприємства Іршавщини

Геннадій Москаль відвідав підприємства Іршавщини

Учора на Іршавщину завітав голова облдержадміністрації Геннадій Москаль.

ВІДЕО ДНЯ

Хоч вчора цілий день лив холодний осінній дощ та це незівадило губернатору області відвідати найбільші підприємства Іршавщини – ТзОВ «Берег-Кабель» та ТзОВ «К’лен».

Спочатку поважні гості відвідали ТзОВ «Берег-Кабель». Директор підприємства Томаш Вереш ознайомив гостей з виробничими приміщенями заводу. Розповів, що спеціалізується підприємство на виробництві та продажі (в Україні та за кордоном) кабельно-провідникової продукції тощо.

Реклама

Потім Геннадій Геннадійович разом із головою РДА Олександром Горіним та іншими гостями побували на деревообробному підприємстві ТзОВ «К’лен». Гендиректор підприємства Михайло Лендєл зробив невеличкий екскурс по території виробництва та запевнив, що характерною особливістю даного підприємства є повний цикл виробництва, а це, в свою чергу, запорука стабільності і ритмічності роботи. Гарантією якості є екологічно чиста сировина, сучасна виробнича база та кваліфікований персонал – в чому гості переконалися на власні очі. Гендиректор підприємства показав широкий асортимент готових меблів, що приємно здивувало гостей.

Після чого очільник області провів невеличку бесіду з персоналом підприємства, де також щиро подякував керівнику за дійсно вагомий внесок у розвиток економіки району та побажав й надалі залишатися конкурентноспроможним і процвітаючим підприємством.

Реклама

"Розумію, що проблем, як на Іршавщині, так і в області є чимало. Але дивлячись на такий високий рівень виробництва, як у Вас, Василю Михайловичу, хочеться вірити, що ми здатні до розвитку та вдосконалення нашого краю", – щиро зізнається голова ОДА Геннадій Москаль.

Наприкінці зустрічі керівник району Олександр Горін подякував губернатору за візит, підтримку та порозуміння.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно