Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У селі Кальник урочисто відкрили відреконструйований дитячий садок (ФОТО)

У селі Кальник урочисто відкрили відреконструйований дитячий садок (ФОТО)

У селі Кальник урочисто відкрили відреконструйований дитячий садок (ФОТО)
31 грудня у село Кальник Мукачівського району завітало справжнє свято. Тут відбулося урочисте відкриття дитячого садочка. З хлібом-сіллю тут зустрічали гостей. А вітання лунали цього дня й від...

31 грудня у село Кальник Мукачівського району завітало справжнє свято. Тут відбулося урочисте відкриття дитячого садочка.

ВІДЕО ДНЯ

З хлібом-сіллю тут зустрічали гостей. А вітання лунали цього дня й від вихованців закладу, які розповідали вірші та продемонстрували таланти співу.

У святковій церемонії відкриття садочку взяли участь голова райдержадміністрації Едуард Лукіч Дуда та голова районної ради Іван Петрович Михайло, а також всі ті, хто допоміг у реконструкції цього закладу.

Реклама

«Сьогодні ми маємо результат плідної співпраці. Тому приємно бачити, як цій події щиро радіють дітлахи. Адже вони повинні зростати в таких дошкільних навчальних закладах, де вони будуть отримувати комплексну підготовку до навчання у школі», — відмітив у своєму виступі голова Мукачівської райдержадміністрації.

Голова районної ради подякував від себе особисто та від депутатського корпусу районної ради всім, хто не покладаючи рук, працював над тим, аби сьогоднішня подія відбулася.

Реклама
У селі Кальник урочисто відкрили відреконструйований дитячий садок (ФОТО) – 01

«Це важлива подія для всіх нас. Ми й надалі будемо працювати над тим, аби допомагати дитячому навчальному закладу. Тож нехай дітки тут виховуються у добрі та любові».

Далі відбулося урочисте перерізання червоної стрічки. Після цього представники влади та почесні гості відправились на невелику екскурсію навчальним закладом.

Реклама

Враження тут переповнювали кожного. Адже все тут зроблено дуже гарно, для малечі є все необхідне.

Загальна вартість капітального ремонту ДНЗ скадає 1066 тис.грн. Капітальний ремонт розпочато ТОВ «Абріс» у 2012 році після проведення тендерних процедур. Дитячий садок розраховано на 2 групи або 45 місць. Станом на сьогоднішній день повністю завершено внутрішні роботи, що дає змогу розпочати навчальний процес, навесні будуть встановлені дитячі ігрові майданчики.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно