Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Активісти організації "СтопХам" вже готують у Мукачеві нову акцію з протидії порушень водіями правил паркування

Активісти організації "СтопХам" вже готують у Мукачеві нову акцію з протидії порушень водіями правил паркування

Активісти організації "СтопХам" вже готують у Мукачеві нову акцію з протидії порушень водіями правил паркування
Нещодавно, на вулиці міста вийшли молоді активісти з організації «СтопХам»*, які борються за культуру паркування водіями транспортних засобів. Один з організаторів «СтопХаму» прокоментував: «Кожен...

Нещодавно, на вулиці міста вийшли молоді активісти з організації «СтопХам»*, які борються за культуру паркування водіями транспортних засобів.

ВІДЕО ДНЯ

Один з організаторів «СтопХаму» прокоментував: «Кожен житель нашого міста , хоч один раз, був обурений тим, як припарковані автомобілі на тротуарах, де потім люди не можуть пройти. От і мені це теж набридло, і я захотів створити такий проект у нашому місті. Так і з'явився "СтопХам в Мукачеві".

Хлопець ділиться, що при створенні проекту, проблем майже не виникло, окрім однієї - не було спонсорів для закупівлі наклейок «Мне плевать на всех, паркуюсь где хочу», але цю проблему згодом вирішили.

Реклама

Учасники розповіли про курйозні випадки під час проведення недавнього рейду: «З нами відбувся один інцидент: ми звернулися з проханням до водія, авто якого було припарковане під міською виконавчою службою з порушенням ПДР, аби він переставив свою автівку у відповідне місце. Однак чоловік, не визнавши своєї провини, проігнорував наше прохання. Тоді ми вирішили наклеїти на авто наклейку. Під час цього водій вибіг з будівлі, вихопив камеру з рук одного із наших учасників. Ми вмовляли, щоб він повернув камеру, але той відмовився, і нам довелося викликати міліцію. Правоохоронець прибув на місце, де ми знаходились, і в цей же момент з установи вийшов водій-порушник і повернув нам камеру, але вже з видаленим відео з його порушенням.»

На думку учасників організації «СтопХам», у всіх транспортних незручностях винні самі водії. Щодо заходів поліпшення транспортного руху, вважають за необхідне, щоб ДАІ «включалися» в роботу і вживали заходів для вирішення цієї проблеми.

Реклама

У Новому році «СтопХамівці» бажають мукачівським водіям, щоб вони припарковували своє авто у відповідному місці та не перешкоджали рух як іншим водіям, так і пішоходам.

Активісти організації "СтопХам" вже готують у Мукачеві нову акцію з протидії порушень водіями правил паркування – 01

P.S. Водії готуйтеся! Наступні акції проходитимуть вже після Нового року, точну дату та назву вулиці ще не відомо. Всі охочі можуть побачити інформацію в спільноті "СтопХам в Мукачеві" в одній із соціальних мереж.

Реклама

*«СтопХам» - некомерційна організація, що виступає проти хамства і порушень водіями транспортних засобів правил паркування, а також фіксацією учасниками інших незаконних дій автолюбителів на відеокамеру.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно