Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 308 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 16 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 100+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молодь Іршавщини відвідала "Школу волонтерства"

Молодь Іршавщини відвідала "Школу волонтерства"

Сьогодні в Україні активізація волонтерського руху набуває актуальності, тому що величезна кількість людей потребує допомоги та підтримки. Особливої уваги потребують, ті які перебували у вирі боротьби за цілісність незалежної України, пройшли горнило Майдану, переселенці, багатодітні родини, неповні сім’ї, люди з особливими потребами.

ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно в Іршавському районному будинку дитячої творчості зібралися члени волонтерських організацій загальноосвітніх шкіл району для проведення чергового заняття "Школи волонтерів", метою якої є підготовка молодих хлопців та дівчат до волонтерства. В Україні дуже багато людей, готових прийти на допомогу без особистої вигоди та преференцій. Ініціативу таких лбдей слід підтримувати.
З метою залучити до волонтерства, ознайомити з цілями та мотивацією, обговорити можливі труднощі та проблеми в роботі волонтера та з волонтерами, з метою їх попередження, спеціалістами Іршавського РЦСССДМ, спільно з працівниками Іршавського РБДТ, проведено тренінг "Основи волонтерської роботи", – йдеться у повідомленні Іршавської РДА.

Учасники тренінгу прослухали лекцію, подивилися презентацію, взяли участь в обговоренні наболілих питатань волонтерського життя, дізналися про нові види волонтерської праці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно