Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Для обдарованих школярів Мукачівщини влаштували свято "Новорічна феєрія" (ФОТО)

Для обдарованих школярів Мукачівщини влаштували свято "Новорічна феєрія" (ФОТО)

Для обдарованих школярів Мукачівщини влаштували свято "Новорічна феєрія" (ФОТО)
Новий рік та Різдво – це найулюбленіші свята всієї дітвори. У ці дні кожна дитина перебуває в очікуванні свята, чудес, подарунків. 27 грудня, на Мукачівщині пройшли новорічні святкові дійства, що...

Новий рік та Різдво – це найулюбленіші свята всієї дітвори. У ці дні кожна дитина перебуває в очікуванні свята, чудес, подарунків. 27 грудня, на Мукачівщині пройшли новорічні святкові дійства, що створили справжню казку для учнів загальноосвітніх навчальних закладів району.

ВІДЕО ДНЯ

У кінотеатрі «Перемога» м.Мукачево відбулося свято «Новорічна феєрія» для обдарованих школярів та учнівської молоді загальноосвітніх навчальних закладів Мукачівського району. На головну ялинку району запросили учнів-переможців ІІ районного етапу Всеукраїнських предметних олімпіад та конкурсів. Юних «олімпійців» урочисто привітали голова Мукачівської районної державної адміністрації Едуард Лукіч Дуда, заступник голови Мукачівської районної державної адміністрації Оксана Золтанівна Біров, начальник відділу освіти Мукачівської районної державної адміністрації Олександр Олександрович Товт.

Результати районних олімпіад є свідченням ефективності роботи з обдарованими дітьми та відповідального ставлення вчителів-предметників при підготовці учнів до олімпіад. За підсумками проведення районного етапу Всеукраїнських предметних олімпіад, відзначено 245 учнів шкіл району, що показали високий рівень знань і увійшли у трійку переможців. Учні, запрошені на свято, отримали грамоти від відділу освіти райдержадміністрації та солодкі подарунки. Справді феєричним подарунком для всіх став перегляд цікавого фільму відомого кінорежисера П.Джексона «Хоббіт: Пустка Смога» у 3D-форматі.

Реклама
Для обдарованих школярів Мукачівщини влаштували свято "Новорічна феєрія" (ФОТО) – 01

Радісно, з піснями і танцями, вітали Дід Мороз та Снігуронька цього ж дня на святі Новорічної ялинки в Мукачівському російському драматичному театрі 255 дітей пільгової категорії: дітей-сиріт, дітей з прийомних, багатодітних сімей, дітей з особливими освітніми потребами та дітей, які проживають у сім'ях, що опинилися в складних життєвих обставинах. Тут на них очікувало яскраве дійство: цікава Новорічна вистава – «Принцеса без горошини», участь у веселих розвагах та конкурсах, а також солодкі подарунки. Зі словами щирих привітань до дітей звернулися заступник голови Мукачівської районної державної адміністрації Оксана Біров та начальник відділу освіти Олександр Товт. Вони побажали школярам міцного здоров’я, щастя, радісного новорічного настрою, здійснення заповітних мрій і бажань.

Реклама

На Новорічно-різдвяні свята жодна дитина не повинна залишитись без уваги, подарунка та теплого слова, бо турбота про дітей – це найголовніший обов’язок дорослих.

Для обдарованих школярів Мукачівщини влаштували свято "Новорічна феєрія" (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно