Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві військовослужбовці-контрактники отримали символічні ключі від службових помешкань (ФОТО)

У Мукачеві військовослужбовці-контрактники отримали символічні ключі від службових помешкань (ФОТО)

У Мукачеві військовослужбовці-контрактники отримали символічні ключі від службових помешкань (ФОТО)
Сьогодні, 26 грудня, військовослужбовці-контрактники 128 окремої гірсько-піхотної бригади оперативного командування “Північ” отримали символічні ключі від службових помешкань у Мукачево. –...

Сьогодні, 26 грудня, військовослужбовці-контрактники 128 окремої гірсько-піхотної бригади оперативного командування “Північ” отримали символічні ключі від службових помешкань у Мукачево.

ВІДЕО ДНЯ

– Загалом, цього року введено в експлуатацію подібні об’єкти в містах Старокостянтинів, Севастополь (Бельбек), Яворів, Миколаїв, смт Гвардійське, Чорноморське, Озерне, та в Мукачево. Новий рік у своїх помешканнях зустрічатимуть 1079 неодружених та 73 сім’ї військовослужбовців за контрактом, – розповів командир бригади полковник Олег Христинко.

Загальна площа будівлі переобладнаної казарми в Мукачево складає 1651 м. кв. На другому поверсі побудовані 22 кімнатні блок-секції, кімнати для проживання особового складу. У приміщеннях встановлені пластикові вікна, проведені внутрішні оздоблювальні роботи, замінено електричну мережу та систему опалення. Крім того, обладнано інформаційні кімнати, кухні, душові, санвузли, сушки для одягу.

Реклама

Наступного року в Мукачівському та Ужгородському гарнізонах заплановано ввести в експлуатацію ще по одній казармі покращеного планування для військовослужбовців військової служби за контрактом першого контракту. Сімейні військовослужбовці Мукачівського гарнізону теж очікують на новосілля, адже для них заплановано переобладнати під гуртожитки дві будівлі.

Заступник командира бригади з тилового забезпечення майор Віталій Дарабан наголосив, що за рахунок переобладнання казарм до 2015 року передбачається ввести в експлуатацію ще 67 схожих об’єктів загальною ємкістю 2700 блок-секцій (квартир) для забезпечення службовим житлом близько 11 тисяч військовослужбовців.

Реклама

Міністерство оборони

У Мукачеві військовослужбовці-контрактники отримали символічні ключі від службових помешкань (ФОТО) – 01
У Мукачеві військовослужбовці-контрактники отримали символічні ключі від службових помешкань (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно